Lees hier alle blogberichten - LCP - Life Changing Programs Lees hier alle blogberichten - LCP - Life Changing Programs

Lees hier alle blogberichten

 • Het intrigerende levensspel;
  Wat zijn de spelregels? Heb jij dat ook wel eens dat het leven kan aanvoelen als een complex en nieuw spel zonder duidelijke spelregels. Dat kan frustrerend zijn, maar weet je, het is allemaal een kwestie… Read more »
 • Weg van de pijn, wat het mij heeft gebracht
  Een persoonlijk onderzoek naar mijn eigen pijn Boek: Weg van de pijn Dit boek werd mij aangeraden na een periode met vage klachten die maar niet overgingen. Het gaat over hoe je pijn in je lichaam… Read more »
 • Stiltedag in de Sauna
  De Stiltedag in de Sauna: Een bijzondere Date met Jezelf! Het klinkt misschien zweverig, maar zo’n dag is eigenlijk gewoon een geweldige manier om jezelf wat quality time te gunnen. En gister was weer zo’n dag… Read more »
 • Vakantie inzichten
  Met hoeveel cocktail op kun je nog achter het stuur? (en meer vakantie inzichten 😂) Wie heeft eigenlijk het stuur van mijn leven in handen? Die vraag kwam onlangs bij me op, toen ik mezelf letterlijk… Read more »
 • Stressklachten
  Stress en ademen Door een druk en/of veeleisende leven kun je dagelijks te maken hebben met stress en spanningen. Als dit niet ontlaad dan kan de opgebouwde druk je mentale, emotionele en fysieke gezondheid negatief beïnvloeden.… Read more »
 • Overpeinzingen
  Wie bepaald jouw 24 uur?! Heb je wel eens het gevoel gehad dat er simpelweg niet genoeg uren in een dag zitten voor alles wat je wilt doen? Het lijkt soms alsof succesvolle mensen, die naast… Read more »
 • Inspiratie
  De eerste maand van het jaar 2023 zit er alweer op!Een maand vol inspiratie voor mezelf en mijn onderneming. Om jou ook te inspireren deel ik hieronder een aantal handige, mooie en lekkere tips. Van een… Read more »
 • Overpeinzingen
  Een terugblik vol inzichten Aan het einde van het jaar vind ik het altijd fijn om even terug te kijken. Niet alleen om te kijken “hoe fantastisch het allemaal is gegaan” maar ook om te kijken waar ik… Read more »
 • Hyperventilatie
  Hyperventilatie betekent dat je te snel of te diep ademt dit kan veroorzaakt worden door spanning en angst. Op het moment dat je hyperventileert is je ademhaling niet in verhouding met de inspanning die je levert.… Read more »
 • Wim Hof
  Wim Hof methode, wat is het? De Wim Hof methode bestaat uit ademhalingsoefeningen, meditatie en koudetraining. Uit onderzoek blijkt dat deze drie methodes grote invloed kunnen uitoefenen op het autonome zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel heeft zeg maar twee… Read more »
 • Oefeningen
  Ik deel hier 5 verschillende ademhalingsoefeningen met je die je gewoon thuis kunt doen. Er kan een specifieke reden zijn waarom je met je adem aan de slag wilt gaan, de meest voorkomende en de manier… Read more »
 • Paniekaanval
  Paniekaanval Een paniekaanval… niet dat ik het je gun maar om te weten wat het is moet je het een keertje hebben meegemaakt! Je voelt je misselijk, licht in je hoofd, je hart slaat op hol,… Read more »
 • Burn-out
  Burn-out wat is het? Een burn-out overkomt je niet van vandaag op morgen maar gaat heel geleidelijk. Meestal is het een gevolg van ophoping van stress, soms gaat er een fase van geconstateerde overspannenheid aan vooraf.… Read more »