fbpx
duo ademsessie

Duo Ademsessie


Een unieke ervaring die je de mogelijkheid biedt om samen met een dierbare vriend, vriendin of partner een diepe innerlijke reis te maken.


Samen ademen, samen groeien;
Een unieke innerlijke reis voor 2


Hoe werkt het?

Tijdens de duo ademsessie ga je samen een ademreis naar binnen te maken. Deze innerlijke reis is individueel, maar doordat je het samen en tegelijkertijd met je partner doet, ontstaat er een diepe verbinding die jullie relatie verrijkt. Het is meer dan alleen een ervaring; het is een waardevol cadeau dat je aan elkaar geeft

duo ademsessie
ademsessie duo

Kom je met je partner, vriend(in), familielid of een andere speciale persoon dan duurt een sessie ongeveer 1.5 tot 2 uur en kost 175,- We beginnen met een intake-gesprek en gaan daarna over naar een actieve en ontspannen ademtechniek, waarbij we streven naar aanwezigheid bij alles wat je ervaart. Na de sessie is er ruimte voor een nabespreking.


Verlang je ernaar om dieper in contact te komen met jouw partner of iemand anders in jouw nabije omgeving? Om elkaar te zien en voelen voorbij alle verhalen en projecties? Kom dan samen ademen.

Door de verbonden ademhaling ontstaat er een krachtig proces dat jullie meer in verbinding brengt met jezelf en met elkaar, zonder de noodzaak van woorden. Geef jezelf en je relatie dit bijzondere cadeau van samenzijn en innerlijke ontdekking.

duo ademsessie

Kies voor ademtherapie bij:

 • Stress
 • Spanningsgerelateerde klachten
 • Overspannen en burn-out
 • Fysieke klachten
 • Verzuring, spierpijn
 • Hyperventilatie
 • Angst en paniekaanvallen
 • Slaapproblemen

  Kijk hier voor een individuele sessie

  Let op er zijn een paar contra indicaties die je hier kunt vinden.

Een afspraak maken kan via onderstaande agenda, staat er geen passend tijdstip bij of heb je nog vragen dan kun je me mailen of bellen/appen: evelina@lcp.nl 06 – 21166760

Ik heb een sessie ademcoaching gedaan bij Evelina. Ik heb in het verleden ooit eens een sessie gehad maar deze was toch weer anders. Evelina stelt je op je gemak, waardoor ik de juiste ontspanning kreeg, ze neemt uitgebreid de tijd voor je, zoveel als je nodig hebt. Dit vond ik heel prettig. De sessie was best heftig maar zeer waardevol en kon zo bepaalde emoties loslaten, kreeg meer inzichten en er vielen bepaalde dingen op z’n plek. Ik voelde mij daarna heel goed. Ik vond het een hele mooie en waardevolle ervaring. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Dank je wel voor deze mooie sessie, Evelina

— Quirien

“De ademcoaching van Evelina heeft mij veel gebracht. Ik wilde graag werken aan een ‘naar gevoel’ wat ik heb als ik in hele nieuwe situaties terecht kom. Met mijn nieuwe baan voor de boeg wilde ik hier graag wat mee doen. Spannend was het wel. Evelina begeleidde me door de sessie heen, gaf me een veilig gevoel, vertrouwen en was daar voor mij. Na deze adem coaching voelde mijn lijf en geest heel ontspannen, tot op de dag van vandaag heb ik geen last meer gehad van dat ‘nare gevoel’. En komen er mooie nieuwe dingen op mijn pad die ik met vertrouwen aanga. Dit is echt een aanrader!”

Judith