Ademsessie (groep)

Zoek jij een manier om spanning & stress te verminderen en je weer heerlijk ontspannen te voelen?  Een moment om even te zakken, voor niets en niemand anders te zorgen, gewoon een moment alleen voor jou!

Doe dan mee met de ademworkshop!

Aanmelden

Ademsessie (groep)

Zoek jij een manier om spanning & stress te verminderen en je weer heerlijk ontspannen te voelen?  Een moment om even te zakken, voor niets en niemand anders te zorgen, gewoon een moment alleen voor jou!

Doe dan mee met de ademworkshop!

Aanmelden

Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen.

Hoezo een ademworkshop?

Ademwerk heeft een directe effect qua ontspanning en rust. Je hoeft niets te kunnen. Je adem tenslotte altijd al, dat is hoe we in leven blijven, maar wist je dat we slechts 30 % van onze ademcapaciteit gebruiken bij een normale ademhaling? Adem is het enige systeem in ons lichaam, dat we zowel bewust als onbewust kunnen besturen en daar maken we gebruik van tijdens deze workshop.

Ik neem je stap voor stap mee in het proces. We beginnen met een stukje theorie en bouwen via oefening en geleide meditatie – ondersteund door muziek – op naar een verbonden ademhaling. We eindigen de workshop met een heerlijke ontspanning en een kopje thee (klik hier voor een korte impressie). 

Je leert technieken die je ook zelf kunt inzetten om gedachten en overtuigingen meer naar de achtergrond te laten verdwijnen en meer in contact te komen met je lichaam. Door het intensieve ademen stimuleer je ook het zelfhelend vermogen van je lichaam. Je kunt deze manier van ademen vergelijken met de Wim Hof methode, maar dan zonder ijsbad!

Kom ook eens kennis maken met de kracht van ademhalen. Gun jezelf een complete reset door middel van de verschillende ademhalingstechnieken die we in deze workshop gaan behandelen. Je kunt hierbij zelf ervaren hoe je meer ruimte kunt maken in je lichaam en je geest en waarbij je dieper ontspannen raakt dan je ooit voor mogelijk hield.

Details ademworkshop

 • Eerstvolgende:
  maandag 23 januari 19:00 – 21:00 (vol)
  donderdag 16 februari 19:00 – 21:00
 • Duur: circa 2 uur
 • Locatie de Loft, Gildeweg 2 Blokker
 • Investering 35,-
 • Inclusief thee & lekkers
 • Min. 6 en max. 8 personen per workshop.

De workshops zijn los van elkaar te volgen.
Er is g
een ervaring nodig en er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
Tijdens de ademworkshops zijn er een beperkt aantal plekken.
Wil je erbij zijn vul het formulier in en je ontvangt een bevestiging.
Nog vragen?

Stuur een mail

Aanmelden

Ademworkshop

 • Hidden
 • Door op 'Aanmelden' te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

No food or drug will ever do for you what a fresh supply of oxygen will – Tony Robbins

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is in deze ademtool maar speciaal voor jou als je te veel stress in je hoofd en lijf ervaart! Je gaat verschillende ademtechnieken ervaren, van ontspannen naar zeer krachtig dus wees nieuwsgieriglaat je verrassen en geniet van een moment helemaal voor jou!

Mocht je ervaren dat je meer persoonlijke ondersteuning nodig hebt dan is het altijd mogelijk om een privé ademsessie te boeken.

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de speciale Facebookgroep.