Ademsessie (groep)

Zoek jij een manier om spanning & stress te verminderen en je weer heerlijk ontspannen te voelen?  Een moment om even te zakken, voor niets en niemand anders te zorgen, gewoon een moment alleen voor jou!

Doe dan mee met de ademworkshop!

Hoezo een ademworkshop?

Ademwerk heeft een directe effect qua ontspanning en rust. Je hoeft niets te kunnen. Je adem tenslotte altijd al, dat is hoe we in leven blijven, maar wist je dat we slechts 30 % van onze ademcapaciteit gebruiken bij een normale ademhaling? Adem is het enige systeem in ons lichaam, dat we zowel bewust als onbewust kunnen besturen en daar maken we gebruik van tijdens deze ademsessie in vorm van een ademworkshop.

Ik neem je stap voor stap mee in het proces. We beginnen met een stukje theorie en bouwen via oefening en geleide meditatie – ondersteund door muziek – op naar een verbonden ademhaling. We eindigen de workshop met een heerlijke ontspanning en een kopje thee (klik hier voor een korte impressie). 

ademworkshop hoorn blokker ademsessie groep verbonden ademen

Je leert technieken die je ook zelf kunt inzetten om gedachten en overtuigingen meer naar de achtergrond te laten verdwijnen en meer in contact te komen met je lichaam. Door het intensieve ademen stimuleer je ook het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Kom ook eens kennis maken met de kracht van ademhalen. 

Gun jezelf een complete reset door middel van de verschillende ademhalingstechnieken die we in deze workshop gaan behandelen. Je kunt hierbij zelf ervaren hoe je meer ruimte kunt maken in je lichaam en je geest en waarbij je dieper ontspannen raakt dan je ooit voor mogelijk hield.

ademworkshop hoorn blokker ademsessie verbonden ademen

Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen.


Details ademsessie groep

  • Eerstvolgende:
    woensdag 14 juni
    9:00 – 11:00
  • Duur: circa 2 uur
  • Locatie de Loft, Gildeweg 2 Blokker
  • Investering 35,-
  • Inclusief thee & lekkers
  • Min. 6 en max. 8 personen per workshop.

De workshops zijn los van elkaar te volgen.
Er is geen ervaring nodig en er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
Tijdens de ademworkshops zijn er een beperkt aantal plekken.
Wil je erbij zijn meld je aan via de button en je ontvangt een bevestiging. 

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is in deze ademtool maar speciaal voor jou als je te veel stress in je hoofd en lijf ervaart! Je gaat verschillende ademtechnieken ervaren, van ontspannen naar zeer krachtig dus wees nieuwsgieriglaat je verrassen en geniet van een moment helemaal voor jou!

Mocht je ervaren dat je meer persoonlijke ondersteuning nodig hebt dan is het altijd mogelijk om een privé ademsessie te boeken.

ademworkshop, ademsessie, verbonden ademen, hoorn, blokker