Ademweekend: reset je hoofd & lijf (voor vrouwen)

Dit weekend (28 – 30 januari) is voor iedereen die:

Zich wil ontwikkelen op persoonlijk gebied
✅ Wil leren om beter en dieper te ademen
Veel spanning in het lichaam voelt
✅ Tijd nodig heeft voor zichzelf
Ballast wil opruimen

Aanmelden

Ademweekend: reset je hoofd & lijf (voor vrouwen)

Dit weekend (28 – 30 januari) is voor iedereen die:

Zich wil ontwikkelen op persoonlijk gebied
✅ Wil leren om beter en dieper te ademen
Veel spanning in het lichaam voelt
✅ Tijd nodig heeft voor zichzelf
Ballast wil opruimen

Aanmelden

Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen.

Duik een weekend lang met gelijkgestemde vrouwen in je lichaam en uit je hoofd! Tijdens dit weekend doen we minimaal vier lange ademsessies en is er ruimte om dieper te gaan dan bij een gewone ademsessie. Door je adempatroon kun je veel van jezelf te weten komen zoals; wat wil je graag vasthouden? waarin mag je meer in ontvangen? wat houdt je tegen? en wat gebeurt er met je als je echt diep gaat ademen en alles toelaat? Het ademen zal je brengen waar jij naar op zoek bent. 

Naast de ademsessies gaan we aan de slag met verschillende energie-oefeningen en er is genoeg tijd voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen. Je duikt het hele weekend diep in jezelf krijgt inzicht in je patronen, komt in contact met wie je werkelijk bent en leert om meer te leven in het NU. Je kunt deze manier van ademen vergelijken met de Wim Hof methode, maar dan zonder ijsbad!

Dit weekend kan je verder helpen als je bezig bent met persoonlijke groei en jezelf beter te leren kennen. Heerlijk met een groep gelijkgestemde vrouwen in je lijf zakken, praten, relaxen, lekker eten en ook nog lekker lachen!

Wat gaan we doen:

 • Minimaal vier diepe ademsessies
 • Verschillende energieke oefeningen
 • Mediteren, reflecteren en onderzoeken
 • Werken met energie, intenties en intuïtie
 • Lopen, lachen, luieren en lekker eten!

Wat kan het je opleveren:

 • Innerlijke rust en vertrouwen
 • Meer zelfvertrouwen en kracht
 • Inzichten en bewustwording
 • Meer contact met je intuïtie
 • Meer levensenergie 
 • Een opgeruimd gevoel

Ervaring is niet nodig maar vindt je het fijn om eerst een privé ademsessie te ondergaan dan kun je altijd een afspraak met me maken.

Details ademweekend 28-1 / 30-1 *

Dit weekend vind plaats in Centrum voor Zingeving in Luttelgeest.  Het dorp Luttelgeest, ook wel Little Spirit genoemd, bevindt zich in het prachtige Flevoland.  Er zijn 2-persoonskamers beschikbaar (wil je liever alleen liggen dan kan dat voor een toeslag van 45,-).
Inbegrepen:
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken en snacks
 • Overnachting
 • 4 diepe ademsessies
 • extra oefeningen

De maaltijden zijn vegetarisch

Vrijdag 28-1: ontvangst rond 19:00 met lekkers, alle dranken, snacks en overnachting
Zaterdag 29-1: ontbijt, lunch, diner, alle dranken en snacks en overnachting
Zondag 30-1: ontbijt, lunch alle dranken en snacks, afsluiting rond 16:30

* Je loopt qua lockdown en RIVM voorschriften geen risico; als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt jouw tegoed doorgeschoven naar de eerstvolgende mogelijkheid. Lees hier de algemene voorwaardes die we hanteren

Prijs inclusief alles 425,-

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de speciale Facebookgroep.

Stuur een mail
 • Hidden
 • * als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt het geld gewoon terug gestort
 • Door op 'Aanmelden' te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Hidden
 • * als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt het geld gewoon terug gestort
 • Door op 'Aanmelden' te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

No food or drug will ever do for you what a fresh supply of oxygen will – Tony Robbins

Review Anita:

“Een heel weekend voor mijzelf, even niet zorgen voor mijn gezin, leek mij heerlijk! Ik heb genoten van de ruimte in mijn hoofd en lijf, de bewustwording en meer rust.
Het meest waardevolle vond ik het samenzijn, maar ook de tijd voor mijzelf. Het samenzijn gaf een fijn en warm gevoel en de tijd voor mijzelf was super fijn om stil te staan bij waar ik sta en wat ik wil in mijn leven. De workshops waren erg mooi, rustgevend, inspirerend en afwisselend. Het weekend was mooier dan ik had kunnen bedenken van te voren.”

Review Tanja

“Ik vond het spannend om me op te geven voor zoiets nieuws en onbekends als een ademweekend maar omdat ik Evelina al goed ken van de 1 op 1 sessies, en alle vertrouwen in haar heb, ben ik toch meegegaan. Achteraf ben ik daar heel blij mee want het weekend heeft veel met me gedaan.

Ik kijk met een heel warm gevoel terug op het weekend. We zaten met z’n allen in een bubbel, de buitenwereld was er even niet. Ik had het idee dat iedereen zichzelf kon en durfde te zijn. De eetmomenten vond ik ook mooi, het eten was heerlijk en iedereen genoot ervan, en er was ook tijd genoeg om met aandacht te eten.

Ik vond de meditaties erg mooi, de afwisseling met oefeningen, bewegen en dansen en het lekker naar buiten gaan, alleen en met elkaar.

Voor mij zeker niet de laatste keer dat ik ben meegegaan, en ik heb het ondertussen ook al een paar keer aan iemand anders aangeraden.”

Review Esmeralda:

“Het weekend heeft me inzichten, rust en contact met mijn moeder opgeleverd.

Dit was mijn 2e weekend en omdat ik voor het grootste gedeelte wist wat er komen ging ik er rustiger in.

En ondanks dat ik dat wist heeft het mij weer dingen gebracht die ik van te voren niet had verwacht. De oefeningen zijn dan veel wel hetzelfde maar de uitvoering en beleving toch anders en brengt je weer andere dingen. En de nieuwe toevoegingen en kleine verschillen geven een leuke afwisseling. Ik ben weer dankbaar voor dit weekend!

Ik vond het weer een fijn afgestemd en gebalanceerd programma in een fijne omgeving. En jij en Saskia samen is een mooie combi. Ik hoop dat jij/jullie dit nog lang mogen doen en ik kom in de toekomst echt nog een derde keer!”

Review van Frieda:

“Mijn intentie om naar het ademweekend te gaan is dat ik goed voor mezelf wilde zorgen na een intense periode. Ik heb door het weekend meer ruimte gevonden in mezelf en meer handvaten om mezelf op het goede spoort te houden. Fijn al die verschillende ademhalingstechnieken met als meest waardevol de diepe ademhalingssessie in de avond. Ook ben ik blij dat ik wat meer inzicht heb gekregen in wat ik nou eigenlijk belangrijk vind in mijn eigen leefomgeving.”

Reactie van Els, deelnemer ademweekend:

“Dit was mijn tweede ademweekend en ik ging deze keer weer wat dieper. Ik kan het aanraden om zo’n weekend zelfs voor een tweede keer te doen want ik heb weer veel inzichten gekregen tijdens de verschillende oefeningen en tijdens de ademsessie op zaterdagavond heb ik hele mooie dingen “gezien”. Ik ben me na dit weekend weer meer bewust van hetgeen ik heb en ben minder gefocust op wat er nog niet is.”

Reactie van Maria, deelnemer ademweekend:

“Ik wilde wat meer met het NU bezig zijn en zo’n weekend leek me daarvoor ideaal. Ik ben letterlijk op adem gekomen en heerlijk met mezelf bezig geweest. Mezelf op de eerste plaats zetten is nog in ontwikkeling.

De ademhalingssessies vond ik zeer waardevol en ook de de stilte wandeling, meditatie/visualisatie in het bos en dansen, het weekend voldeed zeker aan de verwachting!”

Review van Tosca:

“Mijn vriendin was eerder bij jouw weekend geweest en ik zag de zichtbare ontspanning bij haar wat mij deed besluiten me ook op te geven. Ontspanning, handreikingen en eye openers komt als  eerste bij me op als je vraagt wat het met me heeft opgeleverd.

Het was een fijne sfeer in de groep, je kon jezelf zijn. Het relaxte gevoel waarmee ik weer naar huis ging ervaar ik tot op heden nog steeds. Ik begin de dag ook met ademoefeningen in het weekend geleerd.

Er waren veel mooie momenten o.z. de intensieve ademoefening op zaterdagavond, de ademoefening op zondag na het ontbijt, de wandeling in het bos en alle de inzichten die door middel van de oefeningen boven kwamen.

Nogmaals bedankt voor dit mooie weekend met alle liefdevolle aandacht van jou en Saskia. Het wordt voor mij zeker een tot ziens.”

Review Esmeralda:

“Ik had al eerder 1 op 1 sessies bij Evelina gedaan en toen ik op zoek was naar een weekend voor mezelf, om even op adem te komen en tijd in mezelf investeren toen wist ik dit is iets voor mij!
Door het weekend heb ik mezelf weer gevonden, meer zelfinzicht gekregen en rust.
Vooral de lange ademsessie in de avond met de groep was prachtig
Ik vond het mooi dat je tijdens het weekend samen bezig was, maar toch voor jezelf.
Het weekend voldeed aan mijn verwachtingen en daar een schepje boven op, ik heb helemaal niets gemist en heb me meteen weer opgegeven voor september!”

Reactie van Judith:

“ Zo dankbaar, nog steeds. Het weekend heeft me inzichten gegeven en de me-time die ik nodig had. Ik was voor de 2e keer mee en daarom was het voor mij nog ontspannender omdat ik wist wat komen ging. Ik ging dan ook dieper, vooral in de ademsessies.

De diepe ademsessie van zaterdag avond was wel een ‘dream come treu’.

En ook heerlijk dat er voor je wordt gezorgd tijdens zo’n weekend met lekker eten echt een verwennerij!

Ik zou het zeker aanbevelen voor een ander om ook een tweede keer te gaan want je beleeft het toch weer anders en gebeuren er andere dingen. Je groeit en laat dingen iedere keer weer meer los. Zou zelf een derde keer ook aanbevelen.”

Reactie van Leonie:

“Ondanks dat ik twijfelde om mee te doen (een weekend met onbekende gaat wat buiten mijn comfortzone) heeft het me ontzettend goed gedaan! Vooral grote ontspanning, vertrouwen en liefde voor mezelf. Fijn ook alle positiviteit, echt een mooie leuke ervaring.
Het mooiste vond ik het ervaren van de meditatie- en ademoefeningen, het voelen en het genieten van het eten en het delen van elkaars verhalen. Het voelde snel vertrouwd en ik was meestal op m’n gemak. Qua oefeningen en opdrachten was het meer en gevarieerder dan ik verwachtte dus dat is een pluspunt! Evelina je hebt een hele fijne, open, uitnodigende en positieve uitstraling en werking op mij gehad, heel helder.”

Reactie van Ingrid:

“Ik heb weer veel rust in mijn hoofd en lichaam gekregen door het ademweekend. Vooral de diepe ademsessie op zaterdag vond ik erg fijn.  Ik zou het ook zeker aanbevelen om dit weekend meerdere keren te doen. Dit was voor mij de tweede keer dat ik mee was en ik ervaarde het niet als minder, eerder als dieper en intenser, steeds weer anders dus.

Ook de chakra ademsessie vind ik erg fijn en het gewoon bij elkaar zijn en buiten te genieten van de zon en de rust”.

Reactie van Linda:

“Ik heb heel even getwijfeld om mee te gaan omdat het voor een heel weekend was en met vreemden. Maar ik vond toch dat ik het verdiende en de korting was net het zetje om mee te gaan.

Heerlijk de rust en tijd voor mezelf en door alle oefeningen kreeg ik de bevestiging dat je toch echt zelf je eigen geluk maakt.

De intense ademoefening op zaterdag was voor mij fijn om oude emoties kwijt te raken, zonder te zoeken naar de oorsprong of ellenlange analyses. Ik heb geen enkele druk gevoeld om iets te moeten doen of kunnen, of iets te moeten delen. Het was fijn, zat goed in elkaar, goede afwisseling

Eigenlijk was het hele weekend 1 mooi moment. Fijne muziek, fijne sfeer, lekker veel tijd om te mijmeren, te wandelen, gewoon onder je dekentje te zitten. De verhouding tussen vrije tijd en samen het programma doen was precies goed.

Ik zou dit zeker aan een ander aanbevelen. Ik ging met een open mind naar het weekend, uiteraard had ik wel bewust gekozen voor het ademweekend, maar verder heb ik het over mij heen laten komen en het was precies goed. Vrije tijd, ontspanning en programma/actievere oefeningen.Fijne mensen, fijne begeleiding. Fijne plek. Lekker eten.”

Reactie van Els:

“Ik heb wel even getwijfeld om mee te gaan vanwege alle corona maatregelen en omdat je toch met een groep mensen gaat die je niet kent maar ik had er ook weer heel veel zin in dus ik ben blij dat ik ben gegaan. Ik vond het erg heilzaam en heb een hoop daar achtergelaten.
Heerlijk die rust, compleet alleen met jezelf bezig en de ontspanning.
Ik ging er heel open in zonder al te veel verwachtingen en het heeft mij heel veel gebracht.
Ik zou dit daarom ook zeker weten aan iemand anders aanbevelen.”

Een reactie van Marieke, deelnemer van het ademweekend:

“Het ademweekend was een mooie diepe kennismaking met ademwerk. Ik ben tijdens dit weekend echt weer uit het hoofd en in mijn lijf gegaan.

Dat de manier van ademhalen zo je gemoedstoestand en op lange termijn je gezondheid kan beïnvloeden, dat je hier dus aan kunt werken en dat emoties zo in verbinding staan met je ademhaling is heel bijzonder.

Het was voor mij een hele veilige omgeving om te delen. Een weekend met nieuwe ontmoetingen en echt de verbinding met anderen opbouwen in zo’n korte tijd. Mooi om elkaars verhalen te mogen aanhoren.

Ik vond het ook waardevol om te ontdekken dat ik het leuk vind om anderen te inspireren met gezonde voeding. Dat wist ik al wel maar ik was dat gevoel een beetje kwijt.

En verder kan ik nog heel veel noemen. De muziek was prachtig, jouw manier van begeleiden, de locatie, de opbouw van de oefeningen, je stem.

Dit soort tijd voor jezelf zou iedereen zich met regelmaat mogen gunnen. Dat we het gaan zien als noodzaak in plaats van luxe. 😉

Ik probeerde dit weekend alles over mij heen te laten komen en dit is goed gelukt, ik heb echt verdieping ervaren. Ik had natuurlijk al wel eerder oefeningen gedaan maar ik merkte dat het ademwerk hierbij echt een verdieping gaf”

Review van Ellen, deelnemer van het ademweekend:

“Toen ik het ademweekend voorbij zag komen voelde ik gelijk dat goed voor mij was. Ik liep tegen mijn grenzen aan en moest tijd nemen voor mezelf. Het weekend heeft me heel veel opgeleverd, de gesprekken, de sessie en ook het eten was heerlijk.

Ik heb me echt overgegeven en los kunnen laten waar waar ik al lang tegen aan liep.

Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, door mijn gedachten te onderzoeken en ook door de gesprekken met iedereen.

Ik vond het een gaaf programma. Zo afgestemd. De afwisseling en verrassend en zou dit ook zeker aan iemand anders aanraden!”

Reactie van Monique, een deelnemer van het ademweekend:

“Dat ik las over het ademweekend was mijn eerste ingeving dat ik dit wilde doen. Tijd voor mezelf, me-time. Maar naarmate de tijd verder ging, dacht ik, doe ik er goed aan? Alleen weg, zo ver rijden, bij anderen op een slaapkamer? Een hoop uit mijn comfort zone. Maar ik dacht, ik heb het geboekt en dan zet ik ook door!

Ik voel me nu na het weekend meer relaxt. En krijg door de oefeningen een betere ademhaling.

Het weekend voelde bijna tijdloos met alle rust en het niks hoeven en moeten. Ik heb genoten van de mooie muziek, ik was compleet in de relaxstand.

Ik zou dit zeker aanbevelen voor iedereen die tijd voor zichzelf vrij wil maken en bezig wilt zijn met rust, ontspanning en ademhalen.”

Review van Roos:

“Een ademweekend alleen met vrouwen sloot precies aan met waar ik mee bezig was op het moment. Alle oefeningen hebben me weer doen beseffen dat ik heel veel invloed heb op spanning in m’n lijf

Ik heb een goede tijd gehad, de rust, samenzijn, buiten zijn, de gesprekken, het lachen om mezelf, luisteren naar m’n innerlijke stem, de ademsessies alles bij elkaar heb ik veel inzichten opgedaan.

En of ik dit zou aanbevelen bij een ander? JA DOEN! Laat me maar weten wanneer het volgend weekend is, I’m in”.

Reactie van Ingrid, deelnemer van het ademweekend:
“Het ademweekend heeft me rust en inzichten opgeleverd door de ademsessies, de oefeningen, het samen zijn met de mooie muziek, de volle maan en het dansen.

Ik vond het fijn dat het programma niet van te voren bekend was zodat ik me elk moment weer kon laten verrassen!

Ik kom graag nog eens voor een ademsessie in Blokker!”

Review van Masja, een deelnemer van het ademweekend:
“Ik twijfelde eerst wel of het handig was zo’n weekend ivm de corona maar toen Evelina mailde over alle getroffen maatregelen voelde het helemaal goed.

Het ademweekend heeft me rust in mijn hoofd en lijf opgeleverd en ik ben me er ook bewust van geworden hoe gelukkig ik eigenlijk ben!

Het meest waardevol vond ik dat ik even niets hoefde. Tijdens de meditaties en de pauzes er voldoende tijd om me even terug te trekken en tot rust te komen. En de diepe ademsessie in de avond was geweldig om mee te maken. Ik heb genoten van afgelopen weekend, ik merk dat het me echt goed heeft gedaan!”

Reactie van Judith, deelnemer ademweekend:

“Ik vond het best een uitgave maar na een verbouwing en geen vakantie schreeuwde alles in mij dat ik mee wilde met dit weekend om toch nog even tijd voor mijzelf maken.

Wat een rust, inzichten, verbinding met mezelf en de anderen heb ik ervaren! Dit wil ik standaard minstens elk jaar (liefst veeel vaker) wil doen.
Ik heb genoten van het samen zijn, de heerlijke sfeer en mogen zijn wie je bent. De chakra Journey was voor mij prachtig, diep en helend.
Er werd heerlijk vega gekookt en we hebben zelfs nog gedanst!”

Reactie van Marie-Claire, deelnemer ademweekend:

“Tijdens het weekend kwam weer het besef hoe belangrijk je ademhaling is, en wat voor effect het kan hebben op je lijf.

Twee hele dagen even nergens aan denken, over wat en allemaal moet of kan. Gewoon helemaal eruit zijn en tijd voor jezelf vond ik heerlijk.

Ik heb genoten van het samen eten.. eerst een beetje afwachtend naar elkaar, en dan mooie gesprekken en gezelligheid.

Het was heerlijk en ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen!”