fbpx

The Key to Me (adem)weekend

“Uit je hoofd, in je lijf”

1 – 3 november 2024

Dit weekend is voor iedereen die

 • Nieuwe inspiratie en verdieping wil opdoen
 • Zichzelf nog beter wil leren kennen
 • Een weekend ontzorgt wil worden
 • Meer in het NU wil zijn
 • Even wil relaxen

Een weekend waar het helemaal draait om jou. Waarin jij tot rust mag komen, jezelf goed leert kennen, nieuwe inzichten op mag doen zodat je nòg betere keuzes kunt maken…..die bij je passen & die jij echt wilt.

-Evelina Zinger

Dender jij ook maar door?

Herken je dat gevoel dat het nooit eens tijd voor jou is? Altijd maar druk met gezin, werk, huis en dan ook nog sociaal “moeten” zijn met je familie en vrienden, sporten en je partner. Er blijft geen tijd meer over voor wat jij nu eigenlijk wilt. En wat is dat eigenlijk wat jij wilt? Weet je het nog of is dat allemaal een beetje vervaagt in de loop der jaren?

Dendert jouw leven door in “de sneltrein van het leven” maar voel je dat het NU tijd wordt voor jou, om wat vaker NEE te zeggen en voor jezelf te kiezen? Dan is dit weekend voor jou de noodrem!

ademweekend retreat

Duik dit weekend met gelijkgestemde vrouwen in je lichaam en uit je hoofd en ik reik je de tools aan om te voelen wat de rest van je leven je mag brengen.

In een relaxte sfeer word je een afgestemd en afwisselend programma aangeboden.

Met behulp van o.a. ademwerk, meditatie, crea bea en andere tools ga je helemaal uit je hoofd en in je lijf. We doen verschillende energie-oefeningen, gedachten onderzoeken en meditaties en er is genoeg tijd voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen.

Je gaat leren om anders met dingen om te gaan en je leert jezelf nog beter kennen.

Niet alleen je valkuilen maar ook je sterke punten, je kan tijdens het weekend helemaal jezelf zijn.

Heerlijk met een groep gelijkgestemde vrouwen in je lijf zakken, praten, relaxen, lekker eten en ook nog lekker lachen! 

Gun jij jezelf dit cadeautje?

Ja ik wil hier bij zijn!

review weekend lcp Evelina Zinger
meer dan ademweekend review

Review van Perihan:
“Voor mij was dit weekend een dikke 10+ Ik heb ook zeker niet getwijfeld om me aan te melden en toen ik het had geboekt, keek ik er echt naar uit! Even lekker ontzorgd worden en aan mezelf werken. Ik houd van mijn gezin maar het is zo heerlijk om me soms eventjes niet te hoeven focussen op hun.

Ik heb er heel veel aan gehad, teveel om op te noemen. Het lukt me nog niet om alles volledig in de praktijk te brengen maar ik heb wel al verschillende onderdelen toegepast, ik neem nu o.a. wat meer de tijd om te lezen en dat lukt ook nog gewoon ondanks mijn drukke leven.

Verder ben ik niet meer zo gestresst en ben ik geduldiger. Ik heb het gevoel dat het nieuwe inzicht me de komende tijd nog meer gaat opleveren. Ik maak nu zoveel meer tijd vrij voor mezelf en dat maakt me een fijner mens voor mezelf en voor de mensen om me heen.

Het was heel gezellig, een ongedwongen sfeer en ik voelde me gelijk op mijn gemak en verbonden met deze voor mij onbekende maar prachtige mensen. Het was helemaal oké om je af en toe af te zonderen en prima als je er weer bij kwam zitten.

Dit is echt een cadeautje voor jezelf! Het was echt top! Er was een goede sfeer, zeer fijne begeleiding we werden heerlijk ontzorgd”.

Wat gaan we doen:

 • Verschillende diepe ademsessies
 • Verschillende energieke oefeningen
 • Mediteren, reflecteren en onderzoeken
 • Werken met energie, intenties en intuïtie
 • Lopen, lachen, luieren en lekker eten!

Wat kan het je opleveren:

 • Ontspanning en vertrouwen
 • Zelfvertrouwen en kracht
 • Inzichten en bewustwording
 • Meer contact met je intuïtie
 • Meer levensenergie en positiviteit
 • Een opgeruimd gevoel en een leeg hoofd
Details *

Dit weekend vind plaats in Luttelgeest.
Je wordt ingedeeld in een 2 persoonskamer 
(1-persoonskamer meerprijs van 50,-). 
Dit weekend is alleen met vrouwen!

Inbegrepen:

 • Alle maaltijden
 • Alle dranken en snacks
 • Overnachting
 • Verschillende diepe ademsessies
 • Alle extra oefeningen
review weekend lcp Evelina Zinger
ademweekend lcp the key to me retreat retraite

vrijdag 1 t/m zondag 3 november 2024

Vrijdag ontvangst (rond 19:00) met thee, koffie en zoetigheid en overnachting
Zaterdag ontbijt, lunch, diner, alle dranken en snacks en overnachting
Zondag ontbijt, lunch alle dranken en snacks, afsluiting rond 16:30

Prijs inclusief alles € 750,-

Nu met super vroegboekkorting van 750,- voor 499,-

Ja ik wil hier bij zijn!

Review van Mirjam, voor de 2e keer mee naar het weekend:

Het was weer heerlijk om een weekend weg te zijn en bezig te zijn met de ademhaling, meditatie, wandelen en lekker eten. Investeren in jezelf.

In het eerste weekend was alles nieuw en beleefde ik het ook intenser. Bij de tweede keer vielen er meer kwartjes en kon alles wat meer landen. Net iets meer verdieping.

Het weekend was heel goed voorbereid en Evelina geeft ook bezielend leiding samen met Saskia.  Saskia had weer heerlijk gekookt en alles goed verzorgd.

Review van Sandra (deelnemer Puur voor Jezelf weekend):

Ik had eigelijk geen verwachtingen van het weekend, ik dacht ik laat het over me heen komen en heb het ervaren als heel waardevol.

Ik nog meer helderheid gekregen over mijn volgende stappen en ook meer zekerheid in mijzelf. Ik voel meer ruimte en een enorme innerlijke rust.

Het meest waardevol aan het weekend vond ik de tijd voor mijzelf, het genezen van mijn emoties en mijn ziel.

Het weekend heeft mee meer bevestiging gegeven dat ik goed bezig ben met mijn zelf.

Veel gestelde vragen:

Wat is het belang van ademwerk?

Ademwerk is essentieel voor het loslaten van spanning, het vergroten van bewustzijn en het bevorderen van emotionele en fysieke heling. Het stelt ons in staat om dieper in contact te komen met onszelf en onze energie. Door bewust te ademen, kunnen we het zenuwstelsel kalmeren, de cortisolniveaus verlagen en ontspanning bevorderen. Dit draagt bij aan het verminderen van stress en het creëren van innerlijke rust.

Welke energie-oefeningen zullen we tijdens het weekend doen?

We zullen verschillende energie-oefeningen uitvoeren, waaronder meditatie, chakra-balancering, en bewegingsoefeningen om de energiestroom in het lichaam te verbeteren.

Zijn er beperkingen voor deelname aan ademwerk?

In het algemeen is ademwerk veilig, maar heb je ernstige medische aandoeningen of ben je zwanger neem dan even contact met me op.

Wat als ik niet weet wat ik wil bereiken met persoonlijke ontwikkeling?

Geen probleem! Veel mensen beginnen zonder duidelijk doel en ontdekken gaandeweg wat ze willen bereiken. Dit weekend is ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van je innerlijke wereld en het ontdekken van persoonlijke groeimogelijkheden.

Ik ben bang voor het onbekende. Hoe kan ik mezelf geruststellen?

Verandering kan eng lijken, maar dit weekend biedt een veilige en ondersteunende omgeving. We zullen je begeleiden door de ervaringen, en je zult merken dat je samen met anderen groeit en leert.

Ik ga voor het eerst, ben ik dan niet de enige onervaren deelnemer?

Iedereen begint ergens, en persoonlijke ontwikkeling is een continu proces. Er is geen ‘goed’ of ‘fout’. Dit weekend is bedoeld voor mensen van alle niveaus. Onze begeleiders zullen je stap voor stap door de oefeningen leiden, en je kunt op je eigen tempo deelnemen.

Wat zijn de kosten van deelname aan het ademweekend?

De kosten voor deelname zijn 750,-. Dit bedrag omvat alles wat we aanbieden dit weekend en ook de accommodatie, maaltijden en lekkers. We streven ernaar om de kosten redelijk te houden en waarde te bieden voor de investering in je persoonlijke ontwikkeling.

Zijn er mogelijkheden voor betalingsregelingen of kortingen?

Ja, we begrijpen dat financiële overwegingen belangrijk zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor betalingsregelingen naast de vroegboekkorting.

Hoe groot is de groep en hoe wordt de intimiteit gewaarborgd?

We streven naar een evenwichtige groepsgrootte om een intieme en ondersteunende sfeer te behouden. De groepsgrootte varieert, maar we zorgen ervoor dat iedereen voldoende aandacht en begeleiding ontvangt. Kleinschalige groepen bevorderen diepgaande interactie en verbinding tussen de deelnemers. We hanteren een maximumaantal deelnemers om een optimale ervaring te waarborgen. Dit stelt ons in staat om een persoonlijke benadering te behouden. Als gevolg daarvan raden we aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden om je plek te verzekeren.

De weekenden van Evelina geven mij een moment om stil te staan bij waar ik sta en waar ik heen wil, het geeft mij een moment om mezelf beter te leren kennen om dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Aan dit onderzoek zit denk ik geen limiet, dus in mijn ogen ook niet aan hoe vaak je naar dit weekend toe kan 

Ik zou daarom zeker aanraden om dit weekend meerdere keren te bezoeken want ook al zijn er onderdelen bij die ik al kon toch zijn de weekenden nooit hetzelfde. Je hebt de 3 invloeden, de groep, het programma en je eigen gemoedstoestand/energie die ervoor zorgen dat het altijd weer anders is.

Het onderdeel met het karakterprofiel was voor mij het meest waardevol. Het heeft mij inzicht gegeven in mezelf en mijn gezin. Dit is dan ook een onderdeel waar ik thuis meer mee ga doen, ik merk wel dat ik daar echt tijd voor moet maken, de sleur zit er zo weer in

Ook het dansen en de chakra sessie was weer fijn en natuurlijk de verbonden ademsessie, dit blijft een topper de sessie is nooit hetzelfde en het brengt mij altijd iets!

Deze weekenden zijn echt een cadeautje aan mezelf, iedere keer weer!

— Esmeralda

Wat fijn weekend, ik wist niet wat me te wachten stond maar dit was boven verwachting mooi.

Al mijn vragen en klachten en gedachtes zijn beantwoord, de theorie, ademsessies, opdrachten er kwam veel aan bod en alles is leerzaam geweest.

De groep was heel bijzonder, allemaal mensen om van te houden. Maar jij en Saskia en ook Jolien waren echt zo lief en behulpzaam. Jullie zagen ook echt alles.

Heerlijk, even weg van het gewone leven, wat rust pakken en ook nog een weekend vol zon. Kon niet mooier.

Ik heb mezelf goed leren kennen, nooit geweten dat dit bij jouw weekend hoort, nooit ergens gelezen. Misschien wel een geweldige tip voor jou als cursus omschrijving: analyseer jezelf!!

Het is nu week terug maar zit er iedere dag aan te denken, bijzonder mooi wat dit met mij heeft gedaan.

Sandra