Ademweekend: uit je hoofd & in je lijf voor vrouwen

Dit weekend (16-4 / 18-4) is voor iedereen die:

Zich wil ontwikkelen op persoonlijk gebied
✅ Wil leren om beter en dieper te ademen
Veel spanning in het lichaam voelt
✅ Tijd nodig heeft voor zichzelf
Ballast wil opruimen

 

Aanmelden

Ademweekend: uit je hoofd & in je lijf voor vrouwen

Dit weekend (16-4 / 18-4) is voor iedereen die:

Zich wil ontwikkelen op persoonlijk gebied
✅ Wil leren om beter en dieper te ademen
Veel spanning in het lichaam voelt
✅ Tijd nodig heeft voor zichzelf
Ballast wil opruimen

 

Aanmelden

Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen.

Duik een weekend lang in je lichaam en uit je hoofd! Tijdens dit weekend doen we minimaal vier lange ademsessies en is er ruimte om dieper te gaan dan bij een gewone ademsessie. Door je adempatroon kun je veel van jezelf te weten komen zoals; wat wil je graag vasthouden? waarin mag je meer in ontvangen? wat houdt je tegen? en wat gebeurt er met je als je echt diep gaat ademen en alles toelaat? Het ademen zal je brengen waar jij naar op zoek bent. 

Naast de ademsessies gaan we aan de slag met verschillende energie-oefeningen en er is genoeg tijd voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen. Je duikt het hele weekend diep in jezelf krijgt inzicht in je patronen, komt in contact met wie je werkelijk bent en leert om meer te leven in het NU. Je kunt deze manier van ademen vergelijken met de Wim Hof methode, maar dan zonder ijsbad!

Dit weekend kan je verder helpen als je bezig bent met persoonlijke groei en jezelf beter te leren kennen. Heerlijk met een groep gelijkgestemde vrouwen in je lijf zakken, praten, relaxen, lekker eten en ook nog lekker lachen!

Wat gaan we doen:

 • Minimaal vier diepe ademsessies
 • Verschillende energieke oefeningen
 • Mediteren, reflecteren en onderzoeken
 • Werken met energie, intenties en intuïtie
 • Lopen, lachen, luieren en lekker eten!

Wat kan het je opleveren:

 • Innerlijke rust en vertrouwen
 • Meer zelfvertrouwen en kracht
 • Inzichten en bewustwording
 • Meer contact met je intuïtie
 • Meer levensenergie 
 • Een opgeruimd gevoel

Ervaring is niet nodig maar vindt je het fijn om eerst een privé ademsessie te ondergaan dan kun je altijd een afspraak met me maken.

Details ademweekend 16-4 / 18-4 *

Wij zijn met een groep van maximaal 10 deelnemers en overnachten in de Bronhoeve in Cothen, een heerlijke locatie, landelijk gelegen, zo’n 25 minuten van Utrecht, er zijn 2-, 4-, en 6-persoonskamers.

Inbegrepen:

 • Alle maaltijden
 • Alle dranken en snacks
 • Overnachting
 • 4 diepe ademsessies
 • extra oefeningen

De maaltijden zijn vegetarisch

Vrijdag 16-4: ontvangst rond 19:00 met lekkers, alle dranken, snacks en overnachting
Zaterdag 17-4: ontbijt, lunch, diner, alle dranken en snacks en overnachting
Zondag 18-4: ontbijt, lunch alle dranken en snacks, afsluiting rond 16:30

*  Je loopt qua lockdown en RIVM voorschriften geen risico; als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt het geld gewoon terug gestort

Prijs inclusief alles € 425,-   Ivm de maatregelen geldt er nu nog een korting van 75,- !
De prijs wordt dan € 350,- Let op! Er is nog maar 1 plaats beschikbaar!

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de speciale Facebookgroep.

 

Stuur een mail
 • * als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt het geld gewoon terug gestort
 • Door op 'Aanmelden' te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • * als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt het geld gewoon terug gestort
 • Door op 'Aanmelden' te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

No food or drug will ever do for you what a fresh supply of oxygen will – Tony Robbins

Een reactie van Marieke, deelnemer van het ademweekend:

“Het ademweekend was een mooie diepe kennismaking met ademwerk. Ik ben tijdens dit weekend echt weer uit het hoofd en in mijn lijf gegaan.

Dat de manier van ademhalen zo je gemoedstoestand en op lange termijn je gezondheid kan beïnvloeden, dat je hier dus aan kunt werken en dat emoties zo in verbinding staan met je ademhaling is heel bijzonder.

Het was voor mij een hele veilige omgeving om te delen. Een weekend met nieuwe ontmoetingen en echt de verbinding met anderen opbouwen in zo’n korte tijd. Mooi om elkaars verhalen te mogen aanhoren.

Ik vond het ook waardevol om te ontdekken dat ik het leuk vind om anderen te inspireren met gezonde voeding. Dat wist ik al wel maar ik was dat gevoel een beetje kwijt.

En verder kan ik nog heel veel noemen. De muziek was prachtig, jouw manier van begeleiden, de locatie, de opbouw van de oefeningen, je stem.

Dit soort tijd voor jezelf zou iedereen zich met regelmaat mogen gunnen. Dat we het gaan zien als noodzaak in plaats van luxe. 😉

Ik probeerde dit weekend alles over mij heen te laten komen en dit is goed gelukt, ik heb echt verdieping ervaren. Ik had natuurlijk al wel eerder oefeningen gedaan maar ik merkte dat het ademwerk hierbij echt een verdieping gaf”

Review van Ellen, deelnemer van het ademweekend:

“Toen ik het ademweekend voorbij zag komen voelde ik gelijk dat goed voor mij was. Ik liep tegen mijn grenzen aan en moest tijd nemen voor mezelf. Het weekend heeft me heel veel opgeleverd, de gesprekken, de sessie en ook het eten was heerlijk.

Ik heb me echt overgegeven en los kunnen laten waar waar ik al lang tegen aan liep.

Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, door mijn gedachten te onderzoeken en ook door de gesprekken met iedereen.

Ik vond het een gaaf programma. Zo afgestemd. De afwisseling en verrassend en zou dit ook zeker aan iemand anders aanraden!”

Reactie van Monique, een deelnemer van het ademweekend:

“Dat ik las over het ademweekend was mijn eerste ingeving dat ik dit wilde doen. Tijd voor mezelf, me-time. Maar naarmate de tijd verder ging, dacht ik, doe ik er goed aan? Alleen weg, zo ver rijden, bij anderen op een slaapkamer? Een hoop uit mijn comfort zone. Maar ik dacht, ik heb het geboekt en dan zet ik ook door!

Ik voel me nu na het weekend meer relaxt. En krijg door de oefeningen een betere ademhaling.

Het weekend voelde bijna tijdloos met alle rust en het niks hoeven en moeten. Ik heb genoten van de mooie muziek, ik was compleet in de relaxstand.

Ik zou dit zeker aanbevelen voor iedereen die tijd voor zichzelf vrij wil maken en bezig wilt zijn met rust, ontspanning en ademhalen.”

Reactie van Ingrid, deelnemer van het ademweekend:
“Het ademweekend heeft me rust en inzichten opgeleverd door de ademsessies, de oefeningen, het samen zijn met de mooie muziek, de volle maan en het dansen.

Ik vond het fijn dat het programma niet van te voren bekend was zodat ik me elk moment weer kon laten verrassen!

Ik kom graag nog eens voor een ademsessie in Blokker!”

Review van Masja, een deelnemer van het ademweekend:
“Ik twijfelde eerst wel of het handig was zo’n weekend ivm de corona maar toen Evelina mailde over alle getroffen maatregelen voelde het helemaal goed.

Het ademweekend heeft me rust in mijn hoofd en lijf opgeleverd en ik ben me er ook bewust van geworden hoe gelukkig ik eigenlijk ben!

Het meest waardevol vond ik dat ik even niets hoefde. Tijdens de meditaties en de pauzes er voldoende tijd om me even terug te trekken en tot rust te komen. En de diepe ademsessie in de avond was geweldig om mee te maken. Ik heb genoten van afgelopen weekend, ik merk dat het me echt goed heeft gedaan!”

Reactie van Judith, deelnemer ademweekend:

“Ik vond het best een uitgave maar na een verbouwing en geen vakantie schreeuwde alles in mij dat ik mee wilde met dit weekend om toch nog even tijd voor mijzelf maken.

Wat een rust, inzichten, verbinding met mezelf en de anderen heb ik ervaren! Dit wil ik standaard minstens elk jaar (liefst veeel vaker) wil doen.
Ik heb genoten van het samen zijn, de heerlijke sfeer en mogen zijn wie je bent. De chakra Journey was voor mij prachtig, diep en helend.
Er werd heerlijk vega gekookt en we hebben zelfs nog gedanst!”

Reactie van Marie-Claire, deelnemer ademweekend:

“Tijdens het weekend kwam weer het besef hoe belangrijk je ademhaling is, en wat voor effect het kan hebben op je lijf.

Twee hele dagen even nergens aan denken, over wat en allemaal moet of kan. Gewoon helemaal eruit zijn en tijd voor jezelf vond ik heerlijk.

Ik heb genoten van het samen eten.. eerst een beetje afwachtend naar elkaar, en dan mooie gesprekken en gezelligheid.

Het was heerlijk en ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen!”