fbpx

en NU IK traject

Online Coachingstraject met Videomodules en Opdrachten


Moeiteloos voor jezelf kiezen en je niet meer verantwoordelijk voelen voor de hele wereld.
Zou dat niet fijn zijn?


Herken je dit?

Het gaat nu echt gebeuren, je hebt de hele dag vrij gepland om eens gewoon niets te doen. Geen werk, geen gezinsverplichtingen helemaal niets. Een boekje, een pot thee, misschien een brok chocolade en nu volop genieten van je welverdiende rust.

Hoe het is gebeurd, geen idee, maar opeens sta je toch weer de was weg te strijken, ben je aan het bellen met de ouderraad voor het volgende schoolfeest of zit je met je moeder op de koffie om haar te helpen met haar digiD!

Waar is het fout gegaan?! Hoe is jouw zorgvuldig geplande me-time weer veranderd is in een “dingen-voor-een-ander-doen-dag”?

Maar nu gaat het écht anders

Je had zin in een avondje met je beste vriendin, lekker even bijkletsen want daar gun je jezelf nooit tijd voor. Het staat op de kalender, iedereen in het gezin was ingelicht, dit is jullie avond

Bij jullie eerste kop koffie staat je puber voor je neus: “Mam, kun je mijn zwarte shirt strijken, ik heb hem echt nodig morgen”, tuurlijk schat, ik doe het zo. “Maaaaam, kom je zo nog even naar mijn slaapkamer?” hoor je na een half uur als je net weer in je verhaal zit…

“He gezellig meiden”, zegt je partner even later, “ik kom er ook even bijzitten, is wel oké toch? Of hebben jullie soms geheimen? Hahaha”. HOE DAN? Je wou gewoon een avondje bijkletsen maar weer loopt het anders dan jij had gehoopt. Waar gaat het mis?! 

En dit dan…

Je gaat met het hele gezin een dagje naar een pretpark en je loopt de hele dag te sjouwen met de tas met lekkers, schoonmaakdoekjes en flesjes water.

Handig hoor dat mama een tas meeneemt! Nee, je bent niet zielig, jullie hebben het hartstikke gezellig, maar toch voelt het wel zo als je jezelf zo ziet zitten op een muurtje, terwijl iedereen in een attractie zit. 

Na een lange dag komen jullie bekaf thuis, iedereen verdwijnt naar zijn kamer of op voor de tv (“voetbal begint net, gezellig!” zegt manlief) en je ziet jezelf alweer de keuken ingaan, want er moet tenslotte ook nog wat op tafel komen!

En als je hierover moppert tegen je man zegt ie; “dan bestel je toch wat?” maar hij weet best dat je dat onzin vindt en vaak te duur. Wat je écht zou willen is dat hij aan je vraagt of hij je misschien kan helpen… pfff snapt hij dat nou nog niet!

Want als jij het niet doet…

En dan lig je eindelijk in bed en begint het malen in je hoofd over alles wat je nog moet doen en wat altijd op de een of andere manier onder jouw verantwoording valt: Is de verzekering voor de vakantie wel geregeld? Ik moet niet vergeten mijn collega naar haar laatste date te vragen.

En ojee, morgen nog die ouderavond, eigenlijk wil ik helemaal niet heen, maar wat zullen ze dan wel niet over me zeggen…

En als je dan uiteindelijk in slaap valt begint het bij het ontwaken weer van voor af aan: je staat meteen weer AAN. Je nog even rustig omdraaien zit er echt niet meer in. Je hebt taken te doen, dingen te regelen etc. want als jij het niet doet…


Picture this

Hoe zou het voor je zijn om regelmatig lekker met een pot thee en een goed boek op de bank te hangen gewoon omdat het kan?

Dat je uren met je vriendin kan bijkletsen, zonder afleiding van mensen die je dringend “nodig hebben”
Om optimaal te genieten van een dagje uit en bij thuiskomst de boel de boel kan laten.

Zie je het al voor je, die ontspannen, relaxte en blije jij die niet meer zoveel moet van zichzelf maar volop geniet?


Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Geef je dan op voor het individuele En nu IK traject waarin ik je in 4 maanden in een online omgeving begeleid om makkelijk voor jezelf te kiezen.

Ik ga je in het traject niet alleen leren hoe je NEE kan zeggen. We gaan ook samen onderzoeken wat de diepere reden is dat je het lastig vindt om voor jezelf te kiezen en ik ga je de tools geven om daar in het vervolg anders mee om te gaan. 


Het traject bestaat uit:

  • Een persoonlijk Nine Star Ki profiel welke jouw kwaliteiten en valkuilen zichtbaar maakt. Je gaat patronen herkennen en waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert.

  • 10 video’s met verschillende ademsessies en oefeningen waarmee je jezelf direct in een andere staat kan brengen.

  • Een online omgeving met verschillende oefeningen.

  • Mails met opdrachten, reminders en feedback, alles om jou optimaal te ondersteunen.

  • 1 jaar toegang tot alle onderdelen van de online omgeving.

Aan het eind van dit traject

Plan je moeiteloos tijd voor jezelf in en zonder vervelende schuldgevoelens bonjour je iedereen de deur uit als jij het huis voor jezelf wilt.  

Je bent niet meer bezig met ‘wat een ander ervan vindt’ als je nee zegt op wat dan ook en niet meer zo bezig met de mening van de ander.

Je geeft je grenzen aan en iedereen laat het wel uit zijn hoofd om je lastig te vallen als je een speciale “bijkletsavond” hebt met je vriendin. En mochten ze het vergeten zijn dat je dan gewoon rustig kan zeggen “allemaal wegwezen nu, morgen zijn jullie weer aan de beurt!”. 

Kan je genieten van een dagje uit, net als ieder ander, zonder die ‘slovende moeder die met de tas sjouwt’ te zijn. Je kan de boel de boel laten bij thuiskomst en delegeert het koken naar je partner of kids, dan maar iets minder gezond. Je gunt jezelf dat ook!

Na dit traject geef je heel duidelijk je grenzen aan en je spreekt je net zo makkelijk uit tegen je partner, kinderen en familie als tegen je collega’s. Je voelt je niet meer verantwoordelijk voor de hele wereld want die tijd is geweest!


De totale waarde voor dit online traject is normaal 650,- maar jouw investering is slechts 435,-

Heb je na het lezen van de Q&A nog vragen stuur met dan gerust een mailtje.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost me dit?

Dit traject met video’s en opdrachten volg je geheel in je eigen tijd. Er zit voor ongeveer 7 uur aan video materiaal in maar die is verdeeld in korte video’s en langere zodat jij zelf het traject kunt indelen afhankelijk van jouw beschikbare tijd. Het traject bestaat uit verschillende oefeningen in voelen en ervaren, veel praktische tools en alleen waar het nodig is korte stukjes theorie. Het advies is om er zeker elke week even voor te gaan zitten. Je hebt een jaar toegang dus als het even tegen zit qua tijdsmanagement dan is dat ook geen probleem.

Kan ik dit traject vergoed krijgen van mijn werkgever?

Steeds meer mensen krijgen het traject vergoed via hun werkgever via een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of via een opleidingsbudget. Een werkgever is erbij gebaat als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven.

Mocht dat bij jouw werkgever ook het geval zijn dan kan ik je vrijblijvend een beknopt overzicht/offerte doorsturen van het traject om zelf de aanvraag in te dienen. Ga je het traject aan dan betaal je het bedrag eerst zelf en krijg je daarna een factuur om te kijken of je het kunt declareren op je werk.

Wil je werkgever meer informatie over het traject dan kun je hem naar deze pagina verwijzen.
Zowel op de offerte als op de factuur komt alleen de term ‘coaching’ te staan.
Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je het traject via een factuur betalen en dit als zakelijke kosten aftrekken.

Wanneer start het traject

Zodra je aanmelding binnen is krijg je toegang tot de online lessen. Vanaf jouw aanmelding wordt er elke dag een les vrijgegeven. Het persoonlijke Nine Star Ki profiel volgt in week 3 en je houdt een jaar lang toegang tot alle video’s.

Hoeveel begeleiding zit erbij?

Dit traject volg je met video begeleiding, dit betekend dat je alle coaching zit in vooraf opgenomen video’s. Met die video’s en opdrachten ga je zelfstandig aan het werk. Mocht je toch liever live (of online) coaching erbij willen dan kun je deze versie aanschaffen of (bij spijt) het er later nog bij doen.

Reactie deelnemer
LCP traject

Door de karakteranalyse heb ik veel inzicht gekregen in het waarom ik bepaalde patronen heb.

Ik heb geleerd meer rust en tijd voor mezelf te maken en haalbaardere doelen te stellen.

De ademcoaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren. De LCP training heeft me bewuster gemaakt en veel inzichten gegeven.

Astrid

Bekijk hier alle reviews

Review deelnemer
LCP traject

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de ademcoaching heeft mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.

Het karakterprofiel heeft me mezelf laten zien, veel herkenning en eyeopeners over wie en wat ik ben.

Zo blij mee. Ik probeer het advies toe te voegen in mijn dagelijkse leven en heb het gevoel dat het duidelijk zijn effect heeft.

Voor de toekomst blijf ik doorgaan op deze weg, ik heb er zin in en ga zelf ook weer een opleiding volgen.

Het kiezen voor mijzelf en niet voor mijn omgeving geeft duidelijk innerlijke rust.

Kitty