Ademsessie groep - ademworkshop - hoorn - blokker Ademsessie groep - ademworkshop - hoorn - blokker

Ademsessie intens (groep)


Een intense verbonden ademhaling waarin we een stapje verder gaan dan de traditionele groep ademsessies.

Voor wie is deze workshop?

Dit is een uitnodiging voor mensen die al een zekere ervaring hebben met ademwerk en die de diepte willen verkennen, zowel fysiek als spiritueel.

Deze intensieve ademsessies zijn voor degenen die de kracht van ademwerk al hebben ervaren en die op zoek zijn naar een diepere, meer transformerende ervaring.

Omdat we langer ademen en je meer op je eigen kracht adem is het belangrijk dat je al een zekere maten van vertrouwdheid heb met de ademhalingstechnieken.

Wat is het verschil?

De intensiteit zit hem in de details, de zorgvuldig samengestelde elementen die samenkomen om een reis naar binnen te creëren.

ademworkshop

Als je klaar bent voor een ademervaring die verder gaat dan de oppervlakte, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze unieke reis naar binnen.

ademsessie groep

1. Dynamische muziek:

Laat je leiden door de muziek wat niet alleen als achtergrond fungeert maar je meeneemt in heftige en rustige stukken. Dit zorgt ervoor dat je met je aandacht bij je adem blijft en ook naar binnen kunt keren.

2. Affirmaties:

Tijdens de sessie kom je in een stuk waarbij je extra ontvankelijk bent voor positieve gedachten. De kracht van gesproken woorden, gecombineerd met de ademhaling, creëert een krachtige synergie die je helpt om je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en persoonlijke groei.

3. Aanraking en aandacht:

De begeleiding is niet beperkt tot gesproken woorden; het omvat ook kalmerende aanrakingen en persoonlijke aandacht. Dit wordt afgestemd aan de behoefte van de groep en elke deelnemer op zich.


Details ademsessie intens

  • Eerstvolgende:
    dinsdag 30 april
    19:00 – 21:00
  • Duur: circa 2 uur
  • Locatie de Loft, Gildeweg 2 Blokker
  • Investering 40,-
  • Inclusief thee & lekkers
  • Min. 6 en max. 8 personen per workshop

Alle workshops zijn los van elkaar te volgen.
Voor deze workshop is ervaring in ademwerk vereist.
Tijdens de ademworkshops zijn er een beperkt aantal plekken. Wil je erbij zijn meld je aan via de button en je ontvangt een bevestiging.