fbpx
ademcoaching hoorn

Reviews & recensies


Insta 2

Review na “en NU IK traject”:

“Na een eerdere ervaring met een burn out wist dat ik stappen moest ondernemen om voor mezelf te kiezen.

Door het traject voel ik nog beter aan als ik gespannen ben en kan ik met mijn adem de spanning in mijn lijf snel aanpakken.

De oefeningen helpen me enorm voor een betere slaap en een ontspannen start van de dag. Hiervoor stond ik al met pijn in de buik en gespannen op.

Doordat ik het traject heb doorlopen kan ik beter met mijn angsten omgaan, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en kan ik beter nee zeggen.

Ik heb gemerkt dat de ademhaling toch een heel belangrijk onderdeel in je leven is. Dus ik zou het traject zeker iemand aanbevelen.

Ik vond het fijn dat je buiten de oefeningen om ook goed luistert en mij ook een aantal goede tips hebt gegeven hoe om te gaan met bepaalde situaties, of daar anders naar te kijken.

Ik was wel gespannen voor dat het traject begon maar het viel mij reuze mee 😉 “


Het onderdeel met het karakterprofiel was voor mij het meest waardevol. Het heeft mij inzicht gegeven in mezelf en mijn gezin.

– Sandra

Review van Yvonne (deelnemer weekend):

Ik heb met het weekend echt even tijd gemaakt voor zelfonderzoek. Ontspanning zoek ik wel vaker op, maar nu was er echt even de gelegenheid om naar diepere lagen te gaan.

Het meest waardevolle vond ik dat ik inzicht kreeg om met dingen die mijn groei in de weg staan aan de slag te gaan.

Heel fijn ook dat het veilig voelde en dat het weekend goed in elkaar zit, echt met zorg vormgegeven en uitgevoerd.

testimonial review lcp

Review van Elly, deelnemer ademweekend:

“Ik heb  even getwijfeld of ik me zou aanmelden omdat ik er wel een beetje tegenop zag om een weekend met vreemde mensen te zijn, toch voelde het voor mij op het moment goed om een paar dagen voor mijzelf te reserveren

Ik ben heerlijk tot rust gekomen in mijn hoofd en voel nu ook echt dat ik van mijzelf kan houden.
Het hele weekend was waardevol voor mij, alle oefeningen waren erop gericht om je bewust te maken van je gedachten en die te kunnen omkeren niet een ander de schuld te geven maar voelen dat jezelf verantwoordelijk bent voor hoe mensen jou benaderen.

De mooiste momenten waren voor mijzelf de ademsessies en meditaties. Ik zou dit weekend zeker aanbevelen bij anderen als ik voel dat zij daar voor openstaan.”

review ademweekend

Review van Sandra (deelnemer Puur voor Jezelf weekend):

Ik had eigenlijk geen verwachtingen van het weekend, ik dacht ik laat het over me heen komen en heb het ervaren als heel waardevol.

Ik nog meer helderheid gekregen over mijn volgende stappen en ook meer zekerheid in mijzelf. Ik voel meer ruimte en een enorme innerlijke rust.
Het meest waardevol aan het weekend vond ik de tijd voor mijzelf, het genezen van mijn emoties en mijn ziel.

Het weekend heeft mee meer bevestiging gegeven dat ik goed bezig ben met mijn zelf.

Insta 1

Review na “en NU IK traject”:

“Na een eerdere ervaring met een burn out wist dat ik stappen moest ondernemen om voor mezelf te kiezen.

Door het traject voel ik nog beter aan als ik gespannen ben en kan ik met mijn adem de spanning in mijn lijf snel aanpakken.

De oefeningen helpen me enorm voor een betere slaap en een ontspannen start van de dag. Hiervoor stond ik al met pijn in de buik en gespannen op.

Doordat ik het traject heb doorlopen kan ik beter met mijn angsten omgaan, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en kan ik beter nee zeggen.

Ik heb gemerkt dat de ademhaling toch een heel belangrijk onderdeel in je leven is. Dus ik zou het traject zeker iemand aanbevelen.

Ik vond het fijn dat je buiten de oefeningen om ook goed luistert en mij ook een aantal goede tips hebt gegeven hoe om te gaan met bepaalde situaties, of daar anders naar te kijken.

Ik was wel gespannen voor dat het traject begon maar het viel mij reuze mee 😉 “

LCP in het Algemeen Dagblad

Yildiz, verslaggeefster bij het Algemeen Dagblad kwam langs voor een ademsessie en schreef er een mooie review over.

LCP in het Algemeen Dagblad

Ik heb een sessie ademcoaching gedaan bij Evelina. Ik heb in het verleden ooit eens een sessie gehad maar deze was toch weer anders. Evelina stelt je op je gemak, waardoor ik de juiste ontspanning kreeg, ze neemt uitgebreid de tijd voor je, zoveel als je nodig hebt. Dit vond ik heel prettig. De sessie was best heftig maar zeer waardevol en kon zo bepaalde emoties loslaten, kreeg meer inzichten en er vielen bepaalde dingen op z’n plek. Ik voelde mij daarna heel goed. Ik vond het een hele mooie en waardevolle ervaring. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Dank je wel voor deze mooie sessie, Evelina

— Quirien

Reactie van Marie-Louise, deelnemer workshop

Wat een ontzettend fijne adem workshop en wat bewonder ik Evelina hier in. Ze begeleidt je op een heel duidelijke, prettige manier waarbij ik me veilig voelde. Zonder zweverig te zijn, legt Evelina uit wat ademhaling voor je kan doen of juist in beperkt. Praktisch.


Daarbij bracht het me helderheid over ‘waar ik tegenaan loop’, zodat ik hiermee verder kan, dat dan graag in de herhaling bij LCP.nl.!
Ik merk dat het nog ‘nawerkt’ en ik thuis graag de oefening doe die Evelina me heeft gestuurd.

Een prettige omgeving, schone fijne spullen, niet te grote groep en veel heldere uitleg van een gastvrije, warme Evelina.
Ik ging naar huis met een berg energie en kan deze workshop werkelijk iedereen aanraden. (Dank je wel! Blij mee, ik kom terug!)

ademweekend ademworkshop

Marieke over het ademwerk

Ik heb 1 keer een ademweekend gevolgd bij Evelina en 1 keer een ademworkshop (tot nu toe) Ik ben heel blij met wat ik daar heb geleerd, ademsessies waren voor mij echt de schakel die nog ontbrak in mijn zoektocht naar het ervaren van meer rust en gezond zijn. Evelina begeleid op een liefdevolle manier de sessies. Ze biedt een veilige omgeving en oprechte aandacht.

Reactie van Astrid, deelnemer LCP traject

Door de karakteranalyse heb ik veel inzicht gekregen in het waarom ik bepaalde patronen heb.

Ik heb geleerd meer rust en tijd voor mezelf te maken en haalbaardere doelen te stellen.

De ademcoaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren. De LCP training heeft me bewuster gemaakt en veel inzichten gegeven.

Evelina Zinger

Creëer eenvoudig
Rust & Ruimte voor jezelf met deze Gratis videotraining

Vul je naam en e-mailadres in, verstuur en je krijg direct toegang!

Voornaam(Vereist)
Wat is je voornaam?
Wat is je e-mailadres?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo te zien heb je al een account.

ademweekend schoorl

Review Esmeralda naar aanleiding van het Puur voor Jezelf weekend:

“Ik had al eerder 1 op 1 sessies bij Evelina gedaan en toen ik op zoek was naar een weekend voor mezelf, om even op adem te komen en tijd in mezelf investeren toen wist ik dit is iets voor mij!
Door het weekend heb ik mezelf weer gevonden, meer zelfinzicht gekregen en rust.
Vooral de lange ademsessie in de avond met de groep was prachtig
Ik vond het mooi dat je tijdens het weekend samen bezig was, maar toch voor jezelf.
Het weekend voldeed aan mijn verwachtingen en daar een schepje boven op, ik heb helemaal niets gemist en heb me meteen weer opgegeven voor september!”

Review van Kitty, deelnemer traject en weekend

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de ademcoaching heeft mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.

Het karakterprofiel heeft me mezelf laten zien, veel herkenning en eyeopeners over wie en wat ik ben.
Zo blij mee. Ik probeer het advies toe te voegen in mijn dagelijkse leven en heb het gevoel dat het duidelijk zijn effect heeft.

Voor de toekomst blijf ik doorgaan op deze weg, ik heb er zin in en ga zelf ook weer een opleiding volgen.
Het kiezen voor mijzelf en niet voor mijn omgeving geeft duidelijk innerlijke rust.

review lcp traject weekend

Reactie van Leonie:

“Ondanks dat ik twijfelde om mee te doen (een weekend met onbekende gaat wat buiten mijn comfortzone) heeft het me ontzettend goed gedaan! Vooral grote ontspanning, vertrouwen en liefde voor mezelf. Fijn ook alle positiviteit, echt een mooie leuke ervaring.
Het mooiste vond ik het ervaren van de meditatie- en ademoefeningen, het voelen en het genieten van het eten en het delen van elkaars verhalen. Het voelde snel vertrouwd en ik was meestal op m’n gemak. Qua oefeningen en opdrachten was het meer en gevarieerder dan ik verwachtte dus dat is een pluspunt! Evelina je hebt een hele fijne, open, uitnodigende en positieve uitstraling en werking op mij gehad, heel helder.”

Reactie van Ingrid:

“Ik heb weer veel rust in mijn hoofd en lichaam gekregen door het ademweekend. Vooral de diepe ademsessie op zaterdag vond ik erg fijn.  Ik zou het ook zeker aanbevelen om dit weekend meerdere keren te doen. Dit was voor mij de tweede keer dat ik mee was en ik ervaarde het niet als minder, eerder als dieper en intenser, steeds weer anders dus.

Ook de chakra ademsessie vind ik erg fijn en het gewoon bij elkaar zijn en buiten te genieten van de zon en de rust”.

Reactie van Ingrid, deelnemer van het ademweekend:
“Het ademweekend heeft me rust en inzichten opgeleverd door de ademsessies, de oefeningen, het samen zijn met de mooie muziek, de volle maan en het dansen.

Ik vond het fijn dat het programma niet van te voren bekend was zodat ik me elk moment weer kon laten verrassen!

Ik kom graag nog eens voor een ademsessie in Blokker!”

Review van Masja, een deelnemer van het ademweekend:
“Ik twijfelde eerst wel of het handig was zo’n weekend ivm de corona maar toen Evelina mailde over alle getroffen maatregelen voelde het helemaal goed.

Het ademweekend heeft me rust in mijn hoofd en lijf opgeleverd en ik ben me er ook bewust van geworden hoe gelukkig ik eigenlijk ben!

Het meest waardevol vond ik dat ik even niets hoefde. Tijdens de meditaties en de pauzes er voldoende tijd om me even terug te trekken en tot rust te komen. En de diepe ademsessie in de avond was geweldig om mee te maken. Ik heb genoten van afgelopen weekend, ik merk dat het me echt goed heeft gedaan!”

Review Esmeralda:

“Ik had al eerder 1 op 1 sessies bij Evelina gedaan en toen ik op zoek was naar een weekend voor mezelf, om even op adem te komen en tijd in mezelf investeren toen wist ik dit is iets voor mij!
Door het weekend heb ik mezelf weer gevonden, meer zelfinzicht gekregen en rust.
Vooral de lange ademsessie in de avond met de groep was prachtig
Ik vond het mooi dat je tijdens het weekend samen bezig was, maar toch voor jezelf.
Het weekend voldeed aan mijn verwachtingen en daar een schepje boven op, ik heb helemaal niets gemist en heb me meteen weer opgegeven voor september!”

Reactie van Judith:

“ Zo dankbaar, nog steeds. Het weekend heeft me inzichten gegeven en de me-time die ik nodig had. Ik was voor de 2e keer mee en daarom was het voor mij nog ontspannender omdat ik wist wat komen ging. Ik ging dan ook dieper, vooral in de ademsessies.

De diepe ademsessie van zaterdag avond was wel een ‘dream come treu’.

En ook heerlijk dat er voor je wordt gezorgd tijdens zo’n weekend met lekker eten echt een verwennerij!

Ik zou het zeker aanbevelen voor een ander om ook een tweede keer te gaan want je beleeft het toch weer anders en gebeuren er andere dingen. Je groeit en laat dingen iedere keer weer meer los. Zou zelf een derde keer ook aanbevelen.”

Reactie van Maria, deelnemer ademweekend:

“Ik wilde wat meer met het NU bezig zijn en zo’n weekend leek me daarvoor ideaal. Ik ben letterlijk op adem gekomen en heerlijk met mezelf bezig geweest. Mezelf op de eerste plaats zetten is nog in ontwikkeling.

De ademhalingssessies vond ik zeer waardevol en ook de de stilte wandeling, meditatie/visualisatie in het bos en dansen, het weekend voldeed zeker aan de verwachting!”

Review van Tosca:

“Mijn vriendin was eerder bij jouw weekend geweest en ik zag de zichtbare ontspanning bij haar wat mij deed besluiten me ook op te geven. Ontspanning, handreikingen en eye openers komt als  eerste bij me op als je vraagt wat het met me heeft opgeleverd.

Het was een fijne sfeer in de groep, je kon jezelf zijn. Het relaxte gevoel waarmee ik weer naar huis ging ervaar ik tot op heden nog steeds. Ik begin de dag ook met ademoefeningen in het weekend geleerd.

Er waren veel mooie momenten o.z. de intensieve ademoefening op zaterdagavond, de ademoefening op zondag na het ontbijt, de wandeling in het bos en alle de inzichten die door middel van de oefeningen boven kwamen.

Nogmaals bedankt voor dit mooie weekend met alle liefdevolle aandacht van jou en Saskia. Het wordt voor mij zeker een tot ziens.”

Review van Frieda:

“Mijn intentie om naar het ademweekend te gaan is dat ik goed voor mezelf wilde zorgen na een intense periode. Ik heb door het weekend meer ruimte gevonden in mezelf en meer handvaten om mezelf op het goede spoort te houden. Fijn al die verschillende ademhalingstechnieken met als meest waardevol de diepe ademhalingssessie in de avond. Ook ben ik blij dat ik wat meer inzicht heb gekregen in wat ik nou eigenlijk belangrijk vind in mijn eigen leefomgeving.”

Reactie van Els, deelnemer ademweekend:

“Dit was mijn tweede ademweekend en ik ging deze keer weer wat dieper. Ik kan het aanraden om zo’n weekend zelfs voor een tweede keer te doen want ik heb weer veel inzichten gekregen tijdens de verschillende oefeningen en tijdens de ademsessie op zaterdagavond heb ik hele mooie dingen “gezien”. Ik ben me na dit weekend weer meer bewust van hetgeen ik heb en ben minder gefocust op wat er nog niet is.”

Review van Marjon:
“Deze ervaring gaat de boeken in, ik kan hier nog lekker lang op voortborduren! Ik heb bij een eerdere 1-op-1 sessie zo’n fijne ervaring gehad en toen heb ik me meteen aangemeld voor dit ademweekend. Ik heb ultieme ontspanning mogen ervaren en ben me bewust dat er nog meer kan opgeruimd worden in mijn lichaam.

Er was gelukkig ook ruimte voor lekker in een deuk liggen en melig te kunnen doen. Dat heb ik echt nodig, ik kan niet altijd maar serieus zijn. Ik vind dat je het zo goed in elkaar hebt gezet. Niet te zweverig maar op relatief aards niveau kennis laten maken met de spirituele wereld.

En de ademsessies zijn GOUD! Ook tof dat je voor zoveel verschillende soorten sessies hebt gekozen. Het weekend is absoluut een aanrader!! Ik vond het ook heel waardevol dat ik dit met mijn zus kon delen.”

Review Pauline:

“Het weekend heeft me zoveel gebracht; ik ervaar nu meer rust, ontspanning en mildheid. Bestaande inzichten zijn versterkt en worden met de dag duidelijker. Ik kan niet echt zeggen wat ik het meest waardevol vond aan het weekend, want het zit voor mij in de mix maar het karakterprofiel o.b.v. Nine Star Ki vond ik zeer inspirerend en verhelderend en de verbonden ademhalingssessie vond ik de fijnste en meest intense ademhalingssessie. Hierbij kwam veel los. Ik voelde me daarna lichter en meer opgeruimd. Kortom ik kijk terug op een zeer inspirerend, leerzaam en liefdevol weekend. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Review Macha:

“De week voor het weekend was ik voor het eerst op een ademworkshop geweest bij Evelina en het klikte dus heb ik me meteen aangemeld voor je weekend. De inhoud van het weekend was veel, meer dan ik had verwacht maar met een goede balans.

Ik vond het ook fijn dat er tijd was voor korte gesprekjes. Ik had eigenlijk alleen meer over ademen verwacht omdat het werd beschreven als een ademweekend maar het was zoveel meer en ik vond alle oefeningen top!”

Review Anita:

“Een heel weekend voor mijzelf, even niet zorgen voor mijn gezin, leek mij heerlijk! Ik heb genoten van de ruimte in mijn hoofd en lijf, de bewustwording en meer rust.
Het meest waardevolle vond ik het samenzijn, maar ook de tijd voor mijzelf. Het samenzijn gaf een fijn en warm gevoel en de tijd voor mijzelf was super fijn om stil te staan bij waar ik sta en wat ik wil in mijn leven. De workshops waren erg mooi, rustgevend, inspirerend en afwisselend. Het weekend was mooier dan ik had kunnen bedenken van te voren.”

Review Tanja

“Ik vond het spannend om me op te geven voor zoiets nieuws en onbekends als een ademweekend maar omdat ik Evelina al goed ken van de 1 op 1 sessies, en alle vertrouwen in haar heb, ben ik toch meegegaan. Achteraf ben ik daar heel blij mee want het weekend heeft veel met me gedaan.

Ik kijk met een heel warm gevoel terug op het weekend. We zaten met z’n allen in een bubbel, de buitenwereld was er even niet. Ik had het idee dat iedereen zichzelf kon en durfde te zijn. De eetmomenten vond ik ook mooi, het eten was heerlijk en iedereen genoot ervan, en er was ook tijd genoeg om met aandacht te eten.

Ik vond de meditaties erg mooi, de afwisseling met oefeningen, bewegen en dansen en het lekker naar buiten gaan, alleen en met elkaar.

Voor mij zeker niet de laatste keer dat ik ben meegegaan, en ik heb het ondertussen ook al een paar keer aan iemand anders aangeraden.”

Review Esmeralda:

“Het weekend heeft me inzichten, rust en contact met mijn moeder opgeleverd.

Dit was mijn 2e weekend en omdat ik voor het grootste gedeelte wist wat er komen ging ik er rustiger in.

En ondanks dat ik dat wist heeft het mij weer dingen gebracht die ik van te voren niet had verwacht. De oefeningen zijn dan veel wel hetzelfde maar de uitvoering en beleving toch anders en brengt je weer andere dingen. En de nieuwe toevoegingen en kleine verschillen geven een leuke afwisseling. Ik ben weer dankbaar voor dit weekend!

Ik vond het weer een fijn afgestemd en gebalanceerd programma in een fijne omgeving. En jij en Saskia samen is een mooie combi. Ik hoop dat jij/jullie dit nog lang mogen doen en ik kom in de toekomst echt nog een derde keer!”

Reactie van Judith, deelnemer ademweekend:

“Ik vond het best een uitgave maar na een verbouwing en geen vakantie schreeuwde alles in mij dat ik mee wilde met dit weekend om toch nog even tijd voor mijzelf maken.

Wat een rust, inzichten, verbinding met mezelf en de anderen heb ik ervaren! Dit wil ik standaard minstens elk jaar (liefst veeel vaker) wil doen.
Ik heb genoten van het samen zijn, de heerlijke sfeer en mogen zijn wie je bent. De chakra Journey was voor mij prachtig, diep en helend.
Er werd heerlijk vega gekookt en we hebben zelfs nog gedanst!”

Reactie van Marie-Claire, deelnemer ademweekend:

“Tijdens het weekend kwam weer het besef hoe belangrijk je ademhaling is, en wat voor effect het kan hebben op je lijf.

Twee hele dagen even nergens aan denken, over wat en allemaal moet of kan. Gewoon helemaal eruit zijn en tijd voor jezelf vond ik heerlijk.

Ik heb genoten van het samen eten.. eerst een beetje afwachtend naar elkaar, en dan mooie gesprekken en gezelligheid.

Het was heerlijk en ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen!”

Review van Jaqueline:

“Ik heb mezelf gereset tijdens het weekend en ben me weer bewust van wat jezelf kunt doen met je ademhaling. Ik heb genoten van de diepe ademhalingssessie en het dansen maar ook de mooie gesprekken, warme sfeer en de uitleg over de elementen vond ik heel waardevol”

Review van Ingrid:

“Ik heb me puur op intuïtie aangemeld voor het weekend en heb echt de kracht van ademhaling leren kennen. De verbonden ademhaling, was intens maar prachtig.

De chakra ademsessie vond ik heel boeiend en de ademhalingssessie 4-2-1 vond ik ook super, die beelden die ik cadeau kreeg waren prachtig, net als bij de verbonden ademhaling. 

100% zeker dat ik dit weekend aan een ander zou aanraden. Ik weet niet precies wat dit bij me heeft gedaan maar ik voel me wel bewuster en lichter.”

Reactie van Els:

“Ik heb wel even getwijfeld om mee te gaan vanwege alle corona maatregelen en omdat je toch met een groep mensen gaat die je niet kent maar ik had er ook weer heel veel zin in dus ik ben blij dat ik ben gegaan. Ik vond het erg heilzaam en heb een hoop daar achtergelaten.
Heerlijk die rust, compleet alleen met jezelf bezig en de ontspanning.
Ik ging er heel open in zonder al te veel verwachtingen en het heeft mij heel veel gebracht.
Ik zou dit daarom ook zeker weten aan iemand anders aanbevelen.”

Review van Ellen, deelnemer van het ademweekend:

“Toen ik het ademweekend voorbij zag komen voelde ik gelijk dat goed voor mij was. Ik liep tegen mijn grenzen aan en moest tijd nemen voor mezelf. Het weekend heeft me heel veel opgeleverd, de gesprekken, de sessie en ook het eten was heerlijk.

Ik heb me echt overgegeven en los kunnen laten waar waar ik al lang tegen aan liep.

Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, door mijn gedachten te onderzoeken en ook door de gesprekken met iedereen.

Ik vond het een gaaf programma. Zo afgestemd. De afwisseling en verrassend en zou dit ook zeker aan iemand anders aanraden!”

Reactie van Monique, een deelnemer van het ademweekend:
“Dat ik las over het ademweekend was mijn eerste ingeving dat ik dit wilde doen. Tijd voor mezelf, me-time. Maar naarmate de tijd verder ging, dacht ik, doe ik er goed aan? Alleen weg, zo ver rijden, bij anderen op een slaapkamer? Een hoop uit mijn comfort zone. Maar ik dacht, ik heb het geboekt en dan zet ik ook door!

Ik voel me nu na het weekend meer relaxt. En krijg door de oefeningen een betere ademhaling.

Het weekend voelde bijna tijdloos met alle rust en het niks hoeven en moeten. Ik heb genoten van de mooie muziek, ik was compleet in de relaxstand.

Ik zou dit zeker aanbevelen voor iedereen die tijd voor zichzelf vrij wil maken en bezig wilt zijn met rust, ontspanning en ademhalen.”

Review van Roos:

“Een ademweekend alleen met vrouwen sloot precies aan met waar ik mee bezig was op het moment. Alle oefeningen hebben me weer doen beseffen dat ik heel veel invloed heb op spanning in m’n lijf

Ik heb een goede tijd gehad, de rust, samenzijn, buiten zijn, de gesprekken, het lachen om mezelf, luisteren naar m’n innerlijke stem, de ademsessies alles bij elkaar heb ik veel inzichten opgedaan.

En of ik dit zou aanbevelen bij een ander? JA DOEN! Laat me maar weten wanneer het volgend weekend is, I’m in”.

Review Germaine:

“Het was echt een weekend voor mezelf met rust en mooie inzichten, heel intens en het heeft nog lang doorgewerkt. Ik heb liefdevolle mensen ontmoet en kennis gemaakt met nieuwe theorieën zoals de elementenleer waar ik meteen een boek van heb besteld. Ik vind dat het programma goed in elkaar zit, heel professioneel en zou het zeker aan iemand anders aanbevelen.”

Review van Sylvia:

Het meest waardevol vond ik de tijd voor mezelf en weer een aantal nieuwe inzichten. Ook het ochtendritueel vond ik mooi en het dansen was ook verrassend. Het was super waardevol voor me, de verschillende oefeningen vond ik erg leuk en ik heb het ook al aan anderen doorgegeven

Reactie van Linda:

“Ik heb heel even getwijfeld om mee te gaan omdat het voor een heel weekend was en met vreemden. Maar ik vond toch dat ik het verdiende en de korting was net het zetje om mee te gaan.

Heerlijk de rust en tijd voor mezelf en door alle oefeningen kreeg ik de bevestiging dat je toch echt zelf je eigen geluk maakt.

De intense ademoefening op zaterdag was voor mij fijn om oude emoties kwijt te raken, zonder te zoeken naar de oorsprong of ellenlange analyses. Ik heb geen enkele druk gevoeld om iets te moeten doen of kunnen, of iets te moeten delen. Het was fijn, zat goed in elkaar, goede afwisseling

Eigenlijk was het hele weekend 1 mooi moment. Fijne muziek, fijne sfeer, lekker veel tijd om te mijmeren, te wandelen, gewoon onder je dekentje te zitten. De verhouding tussen vrije tijd en samen het programma doen was precies goed.

Ik zou dit zeker aan een ander aanbevelen. Ik ging met een open mind naar het weekend, uiteraard had ik wel bewust gekozen voor het ademweekend, maar verder heb ik het over mij heen laten komen en het was precies goed. Vrije tijd, ontspanning en programma/actievere oefeningen.Fijne mensen, fijne begeleiding. Fijne plek. Lekker eten.”

Een reactie van Marieke, deelnemer van het ademweekend:

“Het ademweekend was een mooie diepe kennismaking met ademwerk. Ik ben tijdens dit weekend echt weer uit het hoofd en in mijn lijf gegaan.

Dat de manier van ademhalen zo je gemoedstoestand en op lange termijn je gezondheid kan beïnvloeden, dat je hier dus aan kunt werken en dat emoties zo in verbinding staan met je ademhaling is heel bijzonder.

Het was voor mij een hele veilige omgeving om te delen. Een weekend met nieuwe ontmoetingen en echt de verbinding met anderen opbouwen in zo’n korte tijd. Mooi om elkaars verhalen te mogen aanhoren.

Ik vond het ook waardevol om te ontdekken dat ik het leuk vind om anderen te inspireren met gezonde voeding. Dat wist ik al wel maar ik was dat gevoel een beetje kwijt.

En verder kan ik nog heel veel noemen. De muziek was prachtig, jouw manier van begeleiden, de locatie, de opbouw van de oefeningen, je stem.

Dit soort tijd voor jezelf zou iedereen zich met regelmaat mogen gunnen. Dat we het gaan zien als noodzaak in plaats van luxe. 

Ik probeerde dit weekend alles over mij heen te laten komen en dit is goed gelukt, ik heb echt verdieping ervaren. Ik had natuurlijk al wel eerder oefeningen gedaan maar ik merkte dat het ademwerk hierbij echt een verdieping gaf”

Reactie van Linda:

“Ik heb heel even getwijfeld om mee te gaan omdat het voor een heel weekend was en met vreemden. Maar ik vond toch dat ik het verdiende en de korting was net het zetje om mee te gaan.

Heerlijk de rust en tijd voor mezelf en door alle oefeningen kreeg ik de bevestiging dat je toch echt zelf je eigen geluk maakt.

De intense ademoefening op zaterdag was voor mij fijn om oude emoties kwijt te raken, zonder te zoeken naar de oorsprong of ellenlange analyses. Ik heb geen enkele druk gevoeld om iets te moeten doen of kunnen, of iets te moeten delen. Het was fijn, zat goed in elkaar, goede afwisseling

Eigenlijk was het hele weekend 1 mooi moment. Fijne muziek, fijne sfeer, lekker veel tijd om te mijmeren, te wandelen, gewoon onder je dekentje te zitten. De verhouding tussen vrije tijd en samen het programma doen was precies goed.

Ik zou dit zeker aan een ander aanbevelen. Ik ging met een open mind naar het weekend, uiteraard had ik wel bewust gekozen voor het ademweekend, maar verder heb ik het over mij heen laten komen en het was precies goed. Vrije tijd, ontspanning en programma/actievere oefeningen.Fijne mensen, fijne begeleiding. Fijne plek. Lekker eten.”

Reactie van Mirjam

Ik vond het weekend echt een geschenk voor mezelf, er helemaal even uit zijn en ik ben tot rust gekomen.

Mooie ademsessies, inzichten en tools waarmee ik aan de slag kan gaan. Ook een bevestiging dat ik goed bezig ben.

Veel met de adem bezig geweest met een fijne groep vrouwen en een hele goede verzorging en begeleiding.

Het wandelen met de oefeningen, de inzichten door de elementenleer en het ochtendritueel vond ik erg waardevol, het programma zat goed in elkaar.

Review van Yvonne (deelnemer Puur voor Jezelf weekend):

Ik heb met het weekend echt even tijd gemaakt voor zelfonderzoek. Ontspanning zoek ik wel vaker op, maar nu was er echt even de gelegenheid om naar diepere lagen te gaan.

Het meest waardevolle vond ik dat ik inzicht kreeg om met dingen die mijn groei in de weg staan aan de slag te gaan.

Heel fijn ook dat het veilig voelde en dat het weekend goed in elkaar zit, echt met zorg vormgegeven en uitgevoerd.

Review van Maartje:

Inspiratie, nieuwe input, nieuwe inzichten, verdieping, leuke nieuwe mensen leren kennen en de verbinding met mezelf (her)krijgen in deze hectische wereld dat is wat het weekend me onder andere heeft opgeleverd.

Naast wat ik allemaal geleerd heb over mezelf en over het effect van de diverse ademhalingen en de bijzondere energie-aanrakingen heb ik ook heel veel gelachen. Er zijn wel een aantal mensen in mijn omgeving die ik de suggestie zou doen om ook eens te gaan!”