Recensies

Wij snappen dat je wilt weten hoe andere mensen het programma hebben ervaren. Want wij kunnen je vertellen wat we doen en wat voor een impact dat kan hebben op je leven, maar dat kunnen onze cursisten ook, misschien zelfs nog beter. Hieronder een aantal reacties van cursisten aan wie wij wat feedback hebben gevraagd.

Recensies

Wij snappen dat je wilt weten hoe andere mensen het programma hebben ervaren. Want wij kunnen je vertellen wat we doen en wat voor een impact dat kan hebben op je leven, maar dat kunnen onze cursisten ook, misschien zelfs nog beter. Hieronder een aantal reacties van cursisten aan wie wij wat feedback hebben gevraagd.

Ik heb door de cursus kennis gemaakt met yoga, en dan niet alleen de houdingen maar ook de filosofie daarachter. Ik heb ook een andere kijk op voeding gekregen, gezonder en niet alleen de calorieën belangrijk vinden.

Alinda over de impact van LCP

Door de LCP cursus voel ik me beter in mijn vel.
Ik heb veel nuttige informatie gekregen over voeding en ben soepeler geworden door de yogaoefeningen.
Dat ik dit in groepsverband doe maakt het leuker.
Ik had gehoopt iets meer af te zijn gevallen maar voor de rest boek ik wel vooruitgang en ik zou het ook zeker aanbevelen bij anderen.

Gedachte patroon

  • Ik heb veel nuttige informatie gekregen over voeding en ben soepeler geworden door de yogaoefeningen.
Bekijk de LCP cursus
brenda bewerkt

Brenda over de LCP Training

Toen ik het LCP programma op Facebook zag staan had ik mij gelijk ingeschreven voor de introductieavond om te ervaren of het aan mijn verwachtingen voldeed. En dat klopte, er werd verteld dat we met LCP op een holistische manier om leren gaan met ons lichaam en geest, beter voor onszelf leren zorgen en meer uit het leven te halen. Als ik dat allemaal los had moeten inkopen was ik veel duurder uit geweest en had het mij ook meer energie gekost. Nu heb ik yoga (en de leer daarvan), voedingsleer en coaching in maandelijks privé en groepsverband op 1 plek ervaren. De leuke groep inspireerde me om door te gaan en Marcel en Evelina zijn twee warme inspirerende mensen die zich helemaal geven.

Ik heb heel veel o’ ja momenten gehad, omdat ik mij al aardig had verdiept in voeding en mindfullness. Maar heb ik weer veel bijgeleerd. Binnen de coachingssessies heb ik ook een ademcoachingsessie meegemaakt wat heel veel heeft los gemaakt. Door eenvoudige oefeningen als schudden kan ik makkelijker stress loslaten, waardoor ik ook beter en sneller inslaap. Ik ben door de yoga leniger, voel me meer in balans en kan lichamelijk en geestelijk meer aan. Ik heb ook veel aan de groep, ze stellen de vragen die ik misschien niet dacht te hebben, maar waar het antwoord zeer waardevol op blijkt te zijn. 

Ik kan dit programma aan iedereen aanraden, omdat het vele facetten heeft en heb ook echt het gevoel dat Marcel en Evelina ons alles willen leren wat ze kunnen en weten. Ze staan ook open voor feedback, vragen en ook om zelf meer te leren

Reactie van Erik

Het onbekende, wat mij te wachten stond met deze cursus heeft mij even doen twijfelen maar het verhaal van Marcel over verdieping in de yoga vond ik erg inspirerend, daar was ik naar op zoek en heb ik hier zeker gevonden.  De voeding, ademsessie zijn zeker verhelderend en een verrijking!

Wat de yoga betreft  heb ik me leren concentreren en een -klein- begin van het mediteren. Erg fijn ook om de uitleg bij de asana’s te krijgen. 

De tips over voeding zijn erg leuk. Geitenyoghurt is bijvoorbeeld een vast onderdeel van mijn eetpatroon geworden. Daar en tegen heb ik de Yakult geschrapt. Er zaten voor mij veel eyeopeners in, ik at  bijvoorbeeld vaak omdat het ’tijd’ was of omdat het zo hoort. Dat ik  door op een andere manier te eten ook nog wat vet  kan verbranden is helemaal geweldig. De combinatie yoga en voeding vind ik een groot voordeel en je leert weer nieuwe mensen kennen (al ben ik daar nooit specifiek naar op zoek)

Ik vind dat je over sommige zaken niet al te lang  moet nadenken en gewoon de knoop doorhakken en er voor  gaan. Na de eerste kennismaking met Evelina en Marcel heb ik eigenlijk niet meer getwijfeld en ik heb tot op heden geen spijt dat ik me heb aangemeld. 

Ik heb intussen ook al een collega op het spoor gezet van deze cursus. Ik vind het overigens ook fijn om dit met een vaste groep te volgen, terwijl ik normaliter niet direct voor ‘iets in een groep’ zou kiezen.

Else over LCP

Ik wist dat het goed voor me was om mee te doen dus ik heb niet getwijfeld om me in te schrijven.
Het programma heeft me houvast gegeven en de combinatie van de gesprekken en de yoga vind ik fijn en het werken in een groep.
Alles viel mee, behalve de menu’s op de website vind ik wat lastig om steeds op te zoeken. Ik heb het zelf liever allemaal gewoon op papier.
Maar ik wil verder met de menu’s dus ik ben blij dat ik ook na de training nog toegang blijf houden voor de site.

De combinatie yoga en voeding vind ik een groot voordeel en je leert weer nieuwe mensen kennen (al ben ik daar nooit specifiek naar op zoek)

Review van Margreet

Toen ik de oproep op Facebook voorbij zag komen, was ik gelijk geïnteresseerd, het was het juiste bericht op de juiste tijd in mijn leven.
Ik ben door de LCP cursus anders tegen de zaken die mijn dagelijkse leven beïnvloeden aan gaan kijken. Het meest waardevolle vind ik dat ik heb geleerd dat ik meer tijd en aandacht voor mezelf mag hebben. ‘WOW wat een mooi mens staat daar’ zou Marcel zeggen….

Ik heb door de cursus kennis gemaakt met yoga, en dan niet alleen de houdingen maar ook de filosofie daarachter.
Ik heb ook een andere kijk op voeding gekregen, gezonder en niet alleen de calorieën belangrijk vinden.

Door de duur van het programma kan je ook echt iets veranderen. Ik heb intussen ook al een collega op het spoor gezet van deze cursus.

Ik vind het overigens ook fijn om dit met een vaste groep te volgen, terwijl ik normaliter niet direct voor ‘iets in een groep’ zou kiezen. Dus dat valt zeker mee. Wat alleen tegenvalt is dat de tijd zo snel ging, maar daar kan niemand wat aan veranderen 🙂

Reactie van Astrid

Door de karakteranalyse heb ik veel inzicht gekregen in het waarom ik bepaalde patronen heb.
Ik heb geleerd meer rust en tijd voor mezelf te maken en haalbaardere doelen te stellen.
De ademcoaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren.
Door de yoga ben ik soepeler en krachtiger geworden, meer ontspannen in mijn schouders en ik sta rechter.
De LCP training heeft me bewuster gemaakt en veel inzichten gegeven.

Review van Kitty

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de yoga, meditatie en vooral de ademcoaching hebben mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.

Het karakterprofiel heeft me mezelf laten zien, veel herkenning en eyeopeners over wie en wat ik ben.
Zo blij mee. Ik probeer het advies toe te voegen in mijn dagelijkse leven en heb het gevoel dat het duidelijk zijn effect heeft.

Voor de toekomst blijf ik doorgaan op deze weg, ik heb er zin in en ga zelf ook weer een opleiding volgen.
Het kiezen voor mijzelf en niet voor mijn omgeving geeft duidelijk innerlijke rust.

Ik vind het jammer dat de groep stopt, het heeft mij veel gebracht en ik ga zeker door met alles wat ik deze maanden heb geleerd.
Dank je wel voor jullie begeleiding de afgelopen maanden.”

Review van Harry

Ik wou graag meedoen aan LCP omdat ik op zoek was naar de juiste in en ontspanning en om ervaringen uit mijn verleden te kunnen accepteren en verwerken.
Ik ben over veel situaties anders gaan denken en doen, heb meer inzicht in mijn voedingspatroon, en ben mijn lichaam anders gaan gebruiken. De ademsessie vind ik heel waardevol, tot nu toe is alles nieuw voor mij.

Door de yoga en informatie tijdens de lessen van Marcel en Evelina is mijn gedachte patroon op enkele vlakken veranderd, ik kijk positiever naar het leven en sommige situaties. Daarom raad ik dit ook aan bij anderen.

De training voldoet boven verwachting, mede bepalend door de leuke groep mensen.
Ga zo door!!! Als ik met andere mensen hierover spreek dan zeg ik dat er veel kaf tussen het koren zit wat betreft yoga scholen en voedingsdeskundigen, maar dat Marcel en Evelina zeer goed bezig zijn en hoog staan aangeschreven