Ademsessie in Hoorn, individuele ademcoaching bij stressklachten Ademsessie in Hoorn, individuele ademcoaching bij stressklachten
ademworkshop hoorn blokker ademsessie verbonden ademen

Ademsessie individueel


Ademcoaching kan op een eenvoudige wijze stress en spanning verminderen en vastgezette emoties die je in de weg zitten laten verdwijnen.

Het verzacht daarnaast lichamelijke klachten, maakt je mentaal sterker en draagt bij aan een algeheel fit en energiek leven.

Een ademsessie is super krachtig en zorgt voor een direct positief resultaat op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Ik help jou om tot rust te komen, jezelf goed te leren kennen en nieuwe inzichten op te doen zodat je nóg betere keuzes kunt maken die passen bij wat jij werkelijk wilt

Hoe werkt het?

Het verbonden ademen brengt je energie naar een hoger trillingsniveau waardoor oude negatieve patronen en overtuigingen (dé veroorzakers van stress en spanningen) worden opgeschoond.

Tijdens een ademsessie benut je ten volle je ademcapaciteit waardoor je lichaam in staat is meer zuurstof op te nemen en daarmee je lichaamscellen te voeden voor meer energie en je lichaam te ontgiften.

Het resultaat is emotionele balans, mentale kracht en lichamelijke gezondheid.

ademworkshop, ademsessie, verbonden ademen, hoorn, blokker

Kies voor ademtherapie bij:

  • Stress
  • Spanningsgerelateerde klachten
  • Overspannen en burn-out
  • Fysieke klachten
  • Verzuring, spierpijn
  • Hyperventilatie
  • Angst en paniekaanvallen
  • Slaapproblemen
ademcoaching hoorn

Één-op-één begeleiding

Bij een individuele ademsessie word je één-op-één begeleid en is er maximale aandacht en begeleiding.
Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten in mijn praktijk in Blokker (bij Hoorn), jouw investering is 95,-

We beginnen met een coachingsgesprek waarin we de hulpvraag en de doelstelling van de sessies bepalen en daarna gaan we actief ademen. Ik ondersteun je tijdens alle fases om je ademhaling zoveel mogelijk ruimte te geven en optimaal zijn werk te kunnen doen. We eindigen de sessie altijd met een ontspannende afsluiting.

LCP in het Algemeen Dagblad

Yildiz, verslaggeefster bij het Algemeen Dagblad kwam langs voor een ademsessie en schreef er een mooie review over.

LCP in het Algemeen Dagblad

Ik heb een sessie ademcoaching gedaan bij Evelina. Ik heb in het verleden ooit eens een sessie gehad maar deze was toch weer anders. Evelina stelt je op je gemak, waardoor ik de juiste ontspanning kreeg, ze neemt uitgebreid de tijd voor je, zoveel als je nodig hebt. Dit vond ik heel prettig. De sessie was best heftig maar zeer waardevol en kon zo bepaalde emoties loslaten, kreeg meer inzichten en er vielen bepaalde dingen op z’n plek. Ik voelde mij daarna heel goed. Ik vond het een hele mooie en waardevolle ervaring. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Dank je wel voor deze mooie sessie, Evelina

— Quirien

“De ademcoaching van Evelina heeft mij veel gebracht. Ik wilde graag werken aan een ‘naar gevoel’ wat ik heb als ik in hele nieuwe situaties terecht kom. Met mijn nieuwe baan voor de boeg wilde ik hier graag wat mee doen. Spannend was het wel. Evelina begeleidde me door de sessie heen, gaf me een veilig gevoel, vertrouwen en was daar voor mij. Na deze adem coaching voelde mijn lijf en geest heel ontspannen, tot op de dag van vandaag heb ik geen last meer gehad van dat ‘nare gevoel’. En komen er mooie nieuwe dingen op mijn pad die ik met vertrouwen aanga. Dit is echt een aanrader!”

Judith