fbpx

Ontdek jouw ultieme ontspanningservaring: Online Ademsessies

Ontspanning, rechtstreeks vanuit jouw comfortabele woonkamer! Ben jij klaar om de sleur van alledag te doorbreken en een diepe verbinding met jezelf te ervaren? Deze online ademsessies bieden jou de kans om te ontspannen, te herstellen en te groeien, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.

online ademsessies

Wat kun je verwachten

Tijdens deze sessie word je geleid naar een diepe ontspanning met verschillende ademhalingstechnieken, waaronder de krachtige methode van verbonden ademen. Dit is geen gewone ademhaling – dit is een reis naar binnen, waar je echt tot rust komt. Na elke sessie voel je je niet alleen ontspannen, maar ook sterker en meer in contact met jezelf dan ooit tevoren.

Voor wie is het

Deze ervaring is voor iedereen* die op zoek is naar meer rust, helderheid en veerkracht in hun leven. Of je nu nieuw bent in ademwerk of een doorgewinterde ademliefhebber, in deze sessies heb jij de controle over jouw reis naar jouw innerlijke goeroe.

Hoe werkt het

Op het afgesproken tijdstip klik je op de link ik je toestuur en betreed je de virtuele ruimte. Hier begint jouw reis naar ontspanning met een korte introductie en begeleid ik je verder door de sessie heen. Je hebt de mogelijkheid om jezelf zichtbaar te maken met video of foto of te kiezen voor anonimiteit – de keuze is aan jou. Terwijl we beginnen aan de ademsessie, zul je merken dat alle afleidingen verdwijnen en je volledig kunt focussen op jezelf en jouw adem.

Wordt dit jouw plekje

Wat levert een ademsessie je op?

online ademsessies

Elke sessie is een unieke reis, waarbij je jezelf verrast met nieuwe inzichten, diepe ontspanning en hernieuwde energie. Ontdek de kracht van ademwerk en ervaar:

  • Verhoogde focus
  • Rust in je hoofd
  • Hernieuwde energie
  • Dieper contact met je lichaam
  • Totale ontspanning

Praktische informatie

  • De sessies vinden plaats om de drie weken en kosten slechts €15,00 per keer.
  • De agenda kun je hier vinden, kun je er een keer niet bij zijn of wil je hem vaker volgen dan heb je daar nog een maand de tijd voor!
  • Voor en na de sessie is er tijd en ruimte om vragen te stellen of ervaringen te delen.
  • Meld je vandaag nog aan en claim jouw plek in deze transformatieve reis naar innerlijke rust.
Schermafbeelding 2024 04 02 om 11.23.57 1

Reviews deelnemers online sessies:

— Edith

“Heel erg bedankt Evelina, ik stond versteld van het effect van het ademen op mijn lichaam en voelde me helemaal zen na afloop

Petra

“Heerlijk om door jouw stem begeleid te worden.Vond het wel wat spannend maar wat een ervaring, heerlijk!


Veel gestelde vragen:

Voor wie is deze ademsessie geschikt?*

Onze sessies zijn geschikt voor (bijna) iedereen die op zoek is naar ontspanning en innerlijke groei. Er zijn een paar contra-indicaties die je hier kunt vinden.
Neem bij twijfel over contra-indicaties gerust contact met ons op.

Ik ben bang voor hyperventilatie.

Met de begeleide ademsessies leer je controle te krijgen over je ademhaling en herwin je vertrouwen in jezelf. Jij blijft in controle en kan altijd rustiger gaan ademen. Vind je het toch nog wat spannend maak dan een afspraak voor een individuele sessie als je behoefte hebt aan extra begeleiding.

Ik heb astma

Mensen met astma kunnen juist profiteren van ademwerk om hun longcapaciteit te vergroten.

Moet je ervaring hebben?

Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze training. Als je de oefeningen meerdere keren doet zul je merken dat het steeds natuurlijker gaat en het makkelijker in je leven kunt inpassen.

Werkt dat wel zo online?

Ja zeker, het mooie is dat je het in je eigen omgeving kunt volgen. Maar het is wel aan jou om het ook te doen. Mijn advies is ook om het echt in te plannen en de opnames eventueel nog vaker te gaan volgen. Mocht je toch meer behoefte hebben aan individuele begeleiding dan kan dat altijd nog (live in Blokker of online via zoom).