Inspiratie - LCP - Life Changing Programs Inspiratie - LCP - Life Changing Programs

Inspiratie


Inspiratie uit januari

De eerste maand van het jaar 2023 zit er alweer op!
Een maand vol inspiratie voor mezelf en mijn onderneming.

Om jou ook te inspireren deel ik hieronder een aantal handige, mooie en lekkere tips.

Van een fijne Netflixserie tot dansend door de woonkamer met een lege inbox.

Hoop dat er iets voor je bijzit!

Heb jij nog tips voor mij dan hoor ik het ook graag natuurlijk 
– Evelina


Mijn Netflix tip

Ik vind het super dat Netflix steeds breder gaat met wat ze uitzenden, regelmatig komen er series uit die ook linken naar het spirituele. De serie Zeytin Ağacı (Another Self) bijvoorbeeld. Die gaat over drie vriendinnen die worden geconfronteerd met onopgeloste trauma’s uit het verleden van hun families.

Er zitten veel onderdelen in van familieopstellingen en traumaverwerking en het laat heel mooi zien hoe problemen of ziektes in het NU nog uit oude onverwerkte stukken kunnen komen

Lekker en gezond tip

Rond half december was ik al weer klaar met het ongezonde eten wat overvloedig wordt aangeboden tijdens de feestmaand. Ik voel me het hele jaar rond altijd goed bij koolhydraatarm eten en dan vind ik het heerlijk om zelf dingen te bakken zodat ik mezelf echt kan verwennen met lekkere dingen!

Op zijn tijd vind ik een broodje ook heerlijk en daarom bak ik graag dit  kh-arme brood.

Zeg nou zelf, ziet er goed uit toch?

januari tips Evelina Zinger

Dansen als cardio tip!

Ik ga zoveel mogelijk voor dingen waar ik blij van word en dansen is daar eentje van! Nu heb ik de video’s van Bodygroove ontdekt en kan ik mijn danshobby elke dag inzetten als sport.

Van deze dame word ik gewoon super vrolijk, op  hun YouTube kanaal  kun je meedoen met wat korte video’s. Misschien ook iets voor jou? (voor 5,- per maand kun je overigens met mega veel video’s meedoen, echt leuk!)

Rust in je hoofd tip

Ik heb al eerder iets verteld over hoe ik mijn tijd en energie in balans hou in mijn agenda. Daar wil ik nog iets aan toevoegen. Ik gebruik ook de app Captio om mezelf heel snel notities toe te sturen (die komen dan automatisch in mijn mailbox) en voor mijn mail de app Spark, waarbij ik de binnengekomen notities van Captio en andere mail eenvoudig kan snoozen naar het moment waar ik er tijd voor heb.

Het klinkt misschien wat vaag maar deze combinatie zorgt ervoor dat een bericht pas op de tijd die IK ervoor heb ingepland in mijn mail komt. En op andere momenten is mijn mailbox leeg! Dat geeft me zo een zen gevoel dat ik dat graag met je wil delen!

0 reacties op “Inspiratie”