fbpx
stress en ademen

Adem je stress weg

Leer hoe je ademhaling kunt gebruiken voor meer rust en energie


Heb je het gevoel dat stress je leven overneemt? Voel je je regelmatig overweldigd, uitgeput en constant gespannen?

Je bent echt niet alleen! Veel mensen ervaren dagelijks de negatieve effecten van stress in hun lijf. Maar er is hoop.


Herken je dit?

Je hebt moeite om te ontspannen na een drukke dag. Je zit op de bank met de intentie rustig een boek te lezen maar je lichaam blijft aan staan. Je hart klopt snel en je adem zit hoog waardoor je het gevoel krijgt dat je nog van alles moet.

De onrust in je lijf zorgt ervoor dat je snel geïrriteerd bent en alles behalve gezellig.

Vroeg naar bed gaan heeft nu ook weinig zin want je slaap is ook verstoord door de stress. Eerst kom je niet in slaap en voelt je lijf nog strak en hyper en als je dan eindelijk slaapt schiet je weer wakker om het minste of geringste en sta je meteen weer AAN!

Je adem schiet weer omhoog en je hart lijkt op hol te slaan. Je bent gewoon boos op jezelf dat het je weer niet is gelukt om lekker te slapen en ontspannen en uitgerust de dag te beginnen.

Je voelt dat het anders kan, dat het anders moet, maar weet niet hoe… Je probeert te mediteren maar schiet meteen in je hoofd, je wilt een film kijken om te ontspannen maar dwaalt af, niets lijkt te helpen en je baalt daar zo van!

Als jij jezelf hierin herkent lees dan snel verder!

Verlang je naar meer rust & energie?

Hoe zou het voor je zijn als je weer volledig tot rust kan komen, je hoofd eens stopt met malen je weer diep door kunt ademen.

Dat je je energieniveau zelf kunt verhogen en je je dag kunt vullen met meer focus en energie?

En dat je de tools in huis hebt waarmee je jezelf altijd meer rust en energie kunt geven.

Klinkt dat als muziek in je oren? Dan kan ik je hiermee helpen!

De oplossing: “Adem je stress weg” programma

Het “Adem je stress weg” programma is speciaal ontworpen om je te helpen stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en je energie te vergroten.

In deze praktische online training ontdek je de kracht van bewuste ademhaling en leer je hoe je het kunt gebruiken als een instrument voor persoonlijke transformatie.


De training bestaat uit 10 geleide ademvideo’s die, vanaf het moment van aanmelden, dagelijks worden vrijgegeven zodat je het op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving en er is via de site ook de mogelijkheid om te chatten.

Met dit programma:

  • Begrijp je de impact van je ademhaling op stress en leer je specifieke ademhalingstechnieken om stress en spanning te verminderen.
  • Verken je de verschillende ademhalingspatronen die je innerlijke rust en kalmte geven.
  • Ontwikkel je een persoonlijke toolkit van ademhalingsoefeningen die je kunt toepassen in stressvolle situaties en dagelijkse uitdagingen.
  • Verhoog je je energieniveau en bestrijd je vermoeidheid met ademhalingstechnieken die je vitaliteit en focus stimuleren.
  • Integreer je bewuste ademhaling in je dagelijkse leven, zodat je altijd en overal toegang hebt tot rust en energie.

Investeer in jezelf & adem je stress weg!

Stress hoeft niet langer jouw leven te beheersen. Met het “Adem je stress weg” programma krijg je de tools en technieken die je nodig hebt om stress te verminderen, innerlijke rust te ervaren en je energieniveau te verhogen.

Neem vandaag nog de beslissing om in jezelf te investeren en adem de stress weg voor een leven van rust en energie.

Veel gestelde vragen:

Kan ik dit traject vergoed krijgen van mijn werkgever?

Steeds meer mensen krijgen het traject vergoed via hun werkgever via een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of via een opleidingsbudget. Een werkgever is erbij gebaat als jij je beter voelt en je de tools hebt om je stress gehalte te controleren.

Mocht dat bij jouw werkgever ook het geval zijn dan kan ik je vrijblijvend een beknopt overzicht/offerte doorsturen van het traject om zelf de aanvraag in te dienen. Ga je het traject aan dan betaal je het bedrag eerst zelf en krijg je daarna een factuur om te kijken of je het kunt declareren op je werk.
Zowel op de offerte als op de factuur komt alleen de term ‘coaching’ te staan.
Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je het traject via een factuur betalen en dit als zakelijke kosten aftrekken.

Wanneer start het traject

Zodra je aanmelding binnen is krijg je toegang tot de online lessen. Vanaf jouw aanmelding wordt er elke dag een les vrijgegeven. Je houdt een jaar lang toegang tot alle video’s.

Hoeveel begeleiding zit erbij?

Dit traject volg je met video begeleiding, dit betekend dat alle coaching zit in vooraf opgenomen video’s. Met die video’s en oefeningen ga je zelfstandig aan het werk. Mocht je toch liever live (of online) coaching erbij willen dan kun je deze uitgebreidere versie aanschaffen.

Hoeveel tijd kost me dit?

Dit traject met video’s en opdrachten volg je geheel in je eigen tijd. Er zit voor ongeveer 7 uur aan video materiaal in en die is verdeeld in korte video’s en langere zodat jij zelf het traject kunt indelen afhankelijk van jouw beschikbare tijd. Het traject bestaat uit verschillende oefeningen in voelen en ervaren, veel praktische tools en alleen waar het nodig is korte stukjes theorie. Het advies is om er zeker elke week even voor te gaan zitten. Je hebt een jaar toegang dus als het even tegen zit qua tijdsmanagement dan is dat ook geen probleem.

Reactie deelnemer
LCP traject

“De ademcoaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren.

Astrid

Bekijk hier alle reviews

Review deelnemer
LCP traject

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de ademcoaching heeft mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.


Kitty