Marcel Bot

Marcel Bot

*-03042019_zakelijk_yogaloft_riancahouthuijsenphotography-110

In 2001 ben ik begonnen met de basisopleiding RAJA Yoga (bij Sri Yogacarya Ajita Maharaja (Philippe Barbier), gevolgd door de docentenopleiding (3 jaar) de meestersopleiding (3 jaar) en aansluitende de teacher training bij Arhanta Yoga.
In al die jaren combineerde ik yoga met een druk gezinsleven en mijn werk als ondernemer.
Ik heb ervaren hoeveel yoga mij heeft gebracht en nog steeds brengt. Lichamelijk en geestelijk. Die ervaring wil ik graag delen met anderen. Door andere mensen te inspireren raak ik ook weer geïnspireerd.

In mijn yogalessen combineer ik fysieke training en houdingen (asana’s) met meditatie. De oefeningen ‘openen’ het lichaam, geven ruimte, verminderen blokkades en brengen doen, denken en voelen in evenwicht. De yogafilosofie heeft veel te bieden voor wie er voor open staat.

Persoonlijke beleving
Voor mij is yoga als een wijze leraar die me elke dag meer inzicht geeft in mezelf en de wereld om me heen. Die antwoorden geeft op de vragen die in me spelen, die me laat  spelen als een kind, dat lachend een handstand doet, die me in verbinding brengt met mezelf en anderen om me heen, die me in het hier en nu brengt, met aandacht voor wat ik doe.

Yoga en LCP
De Yogafilosofie bevat juist die handvatten die we nodig hebben om een verandering tot stand te brengen. Je raakt je bewust van je gedachten en krijgt de juiste tools om hier mee om te gaan.