fbpx

EVELINA ZINGER

Spreker en Coach “Kracht van kiezen”

De lezing “de Kracht van Kiezen” is een inspirerende en interactieve lezing waar je gaat nadenken over de keuzes die je maakt in je leven.

Evelina Zinger is adem- en bewustzijnscoach. Haar focus ligt op stress en burn-out preventie. Ze is toegankelijk en energiek en wil graag inspireren tot meer geluk, wijsheid en een mooier leven door je opnieuw te laten kijken naar je gedachten en je ademhaling.

De eerste stap naar geluk is
KIEZEN VOOR JEZELF

In deze interactieve lezing krijg je tips & tricks leer je hoe je zelf beter kunt kiezen. Evelina geeft aan waarom het belangrijk is om te kiezen en helpt de oorzaak te vinden wat jou hierin nu belemmert, zowel privé als tijdens je werk. Op een luchtige, interactieve en toegankelijke manier deelt Evelina haar inzichten met de zaal.

Door haar eigen openheid met persoonlijke voorbeelden inspireert zij anderen om ook eens na te denken over alle keuzes in het leven.Door de keuze te maken om deze lezing te boeken
help je anderen die op zoek zijn naar balans en groei

Sta jij zelf aan het roer en leef je het leven wat jij wil? Sta jij stil of ontwikkel jij jezelf ook nog steeds door tot wie jij wil zijn? Evelina’s boodschap bevat eyeopeners, een andere kijk op dagelijkse dingen en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Door de verrassende oefeningen en praktische inzichten zal deze lezing nog lang nasudderen.


De kracht van kiezen?
Wat bedoel je daar mee?

Als coach kom ik veel in aanraking met cliënten met stress. Dat kunnen  leidinggevende in het bedrijfsleven zijn maar ook de werkende moeder die het lastig vind om de tijd en ruimte te vinden voor zichzelf. Deze stress komt vaak voort uit niet voor jezelf kiezen. Het is zo belangrijk en krachtig om uit te zoeken wat jouw motor laat draaien, wat jou uit je bed laat komen!

Anderen laten beslissen, passief je leven laten leiden door de mensen om je heen, vrienden, familie, collega’s etc. of werkdruk, dat is je kracht weggeven.

Wat wil jij? Steve Jobs zei het ook zo mooi: “Je tijd is beperkt. Verspil hem niet door het leven van anderen te leiden. Er is geen enkele reden om niet de weg van je hart te volgen”. 


Duur lezing:

In overleg (van 45 min tot 2 uur)

Opstelling:

Theateropstelling of in een kring met of zonder podium

Benodigdheden:

Beamer en scherm

Bij grote groep een microfoon en geluidsset

Geschikt voor:

  • Inspiratielunches
  • Vitaliteitsdagen
  • Teambuildingsdagen
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Team meetings
  • Klanten evenementen

Meer informatie:

evelina@lcp.nl
06-21166760

Nog vragen?


“Evelina straalt de vitaliteit uit die ik ook graag wil voelen. Haar inzichten, tips en tools helpen me hierbij.”

— Jolien

Wat een leuke lezing, we waren zelf ook actief, vooral de muntjes oefening vond ik erg leuk!

Sandra