fbpx
nine star ki elementen leer

Karakterprofiel


Kom in balans van binnen en van buiten door middel van meer inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen


Ontdek met jouw elementenreeks
hoe je weer lekker in je vel gaat zitten!

Ontdek wat jij nodig hebt!

Een karakterprofiel is interessant om er achter te komen waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen in dit leven. Waar ben je goed in en waar kun je je nog in verbeteren. Deze zelfkennis kun je gebruiken op alle vlakken van je leven, denk dan aan je functie op je werk, je partner keuze, hoe je met andere mensen omgaat. En wat dacht je van voor jezelf zorgen en de voeding die je nuttigt?

Je gaat ook patronen herkennen, waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. Een karakterprofiel helpt jou inzicht te krijgen in jouw persoonlijke levenslessen en het laat jou aan de hand van je elementen zien wie je bent, wat je kan en hoe je je naar de buitenwereld neerzet.

Een Nine Star Ki karakterprofiel geeft ook aan wat je nodig hebt om bestaande patronen te doorbreken en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Uit mijn eigen karakterprofiel blijkt bijvoorbeeld dat ik helemaal in mijn element kom met koken als ik gestresst ben, nou dat is zeker herkenbaar. Ook heb ik door de analyse inzicht in welke activiteiten zoals bewegen en hobby’s me voeden en welke juist mijn energie opslurpen omdat ze niet bij me passen.

nine star ki elementen leer

KARAKTER ANALYSE

Jouw investering voor een karakterprofiel is 250,-

Je ontvangt hiervoor een compleet uitgewerkte analyse met persoonlijke uitleg en een uitgebreide video uitleg over hoe het systeem werkt.

Je kunt een profiel aanvragen door te mailen naar evelina@lcp.nl

Reactie van Quirina:
Ik was nieuwsgierig naar de Nine Star Ki analyse, ik vind dit soort dingen leuk om ervan te leren en om te zien wat het me brengt. Ik vond het heel interessant. Het is veel informatie wat ik goed om me in moest laten werken. Ik lees het af en toe nog weer door omdat ik toch weer dingen vergeet. Veel dingen kloppen. Ik neem (naar aanleiding van het advies) nu ook meer ontspanning en probeer naar een sauna te gaan en nog wat dingen op te volgen die erin stonden. Ik vind het knap dat je dit uit een geboortedatum tevoorschijn kan toveren en leuk om terug te lezen.

Reactie van Susan:
Het profiel wat ik van Evelina heb gekregen was zo raak! Dat zoiets kan is echt bijzonder. Het gaf me best veel inzichten, over hoe ik meer in balans kan komen enzo. Ook de relatie met mijn man werd nu wat inzichtelijker. Hij is water en ik ben vuur… mmm dat voelde ik wel al maar nu snap ik het ook!