Over Evelina

Over Evelina

*-03042019_zakelijk_yogaloft_riancahouthuijsenphotography-118

Onvrede over je leven en/of jezelf veroorzaakt moderne ziektes als burn-out, overgewicht of algehele lamlendigheid. Je goed voelen gaat niet over 1 ding maar behelst heel veel verschillende aspecten. Dat over mogen brengen aan anderen is mijn grootste missie.

Mijn eigen groei: Leren, ontdekken en weer doorgeven

Om anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen is het voor mij belangrijk om zelf ook open te staan voor nieuwe inzichten. Mijn eigen ontwikkeling staat daarom ook nooit stil. Ik lees alles wat los en vast zit over persoonlijke ontwikkeling, gezond en bewust leven en bewustwording. En als ik in de auto zit staat er altijd wel een inspirerend audioboek of podcast op. Daarnaast groei ik elke dag weer door me te laten coachen en me verder te verdiepen tijdens trainingen en retraites.

Dat met dat ademen enzo, hoe ben je daar ooit mee begonnen? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg dus hierbij de weg die ik heb afgelegd.

Het verbonden ademen kwam jaren geleden op mijn pad tijdens een ademdag in een leuk kerkje bij ons in West Friesland. Ik was altijd al nieuwsgierig naar nieuwe dingen voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling dus ik was er klaar voor!

Ik weet nog dat het effect van die dag een hele diepe indruk op me maakte en ik wist ook meteen dat ik met mijn adem aan de slag mocht gaan!

Na die dag volgende er nog verschillende 1 op 1 sessies bij mijn vaste ademcoach Esther en ook mijn halve vriendengroep stuurde ik naar haar toe omdat ik zag dat het ademen bij iedereen wel wat teweeg bracht.

Op dat moment had ik er echt nog geen idee van dat ik ooit ook een eigen adempraktijk zou hebben!

Jaren later was ik wat ontevreden over mijn activiteiten in de gezonde voeding en coaching. Ik voelde heel duidelijk dat ik op zoek moest naar tools voor meer diepgang in mijn coaching maar het hoe en wat was me nog niet helemaal duidelijk.

Zoals altijd komen dingen uit onverwachte kanten; tijdens een opleiding tot vitaliteitscoach, waar ik mee begon voor het voedingsgedeelte, werd het verbonden ademen ook als uitbreiding van de opleiding aangeboden!

Ik wist meteen, dit is wat ik zocht!

Intussen ben ik er ook echt helemaal voor gegaan met verschillende trainingen en heb ik begin 2022 zelfs Gezondblog (mijn blog over voeding) verkocht!

Het ademen brengt me elke dag zoveel plezier, verbondenheid en inzichten en ik ben zo dankbaar dat ik het ademwerk kan delen. De combinatie van de 1 op 1 sessies, de workshops en de weekenden geven me de diepgang waar ik naar verlangde en ik geniet volop van de mooie groei die ik bij mijn cliënten zie.

Ik gun het iedereen om ook mee te gaan met de flow van het leven en je passies te volgen! 

Voor externe lezingen of workshops kun je me ook boeken via het deskundige bestand van Zij Spreekt.