fbpx
Coachingstraject Plus+

Online Coachingstraject met Persoonlijke Coachingssessies


Moeiteloos voor jezelf kiezen en je niet meer verantwoordelijk voelen voor de hele wereld.
Zou dat niet fijn zijn?


Herken je dit?

Je hebt al eens eerder ervaren hoe stressvol je werk kan zijn en je bent zelfs al eens dichtbij een burn-out gekomen. Je houdt van je werk maar het frustreert je dat je nog steeds de druk van het onmisbaarheid zijn (of voelen) op je schouders voelt drukken.

Je weet ergens dat je het zelf doet maar jij bent wel altijd degene die de taken overneemt van zieke collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van het personeelsrooster, en alle lastige klusjes die anderen laten liggen belanden automatisch op jouw bureau. Je voelt je gewoon super verantwoordelijk.

Elke keer neem je je voor om niet meteen te reageren wanneer er wordt gevraagd wie een taak op zich neemt, of om simpelweg ‘nee’ te zeggen. Maar keer op keer betrap je jezelf erop dat je automatisch ‘ja’ zegt, want als jij het niet doet…

Je baalt ervan dat je altijd doet wat anderen van je verwachten, overal en altijd. Soms lijkt het alsof alles instort als jij er niet bent! Wie regelt dan het cadeautje voor die collega die jarig is? Wie haalt de taart en wie organiseert het jaarlijkse personeelsuitje?

Komt deze druk je bekend voor? En ontneemt het je intussen je werkplezier omdat je door alle druk geen energie meer van je werk krijgt?

Meld je dan aan voor het individuele ‘En nu IK’ traject Plus+, waarin ik je gedurende 4 maanden begeleid om makkelijker voor jezelf te leren kiezen.

In dit traject leer ik je niet alleen hoe je ‘nee’ kunt zeggen. We gaan ook samen onderzoeken waarom je het nu nog zo moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen en ik geef je de tools om daar in de toekomst anders mee om te gaan.


Het Plus+ traject (een combinatie van online en persoonlijke coaching) omvat:

 • 5 individuele coachingssessies van 60 minuten (via Zoom of in mijn praktijk in Blokker), waarin we steeds een andere tool integreren.
 • Een persoonlijk Nine Star Ki profiel dat jouw kwaliteiten en valkuilen zichtbaar maakt. Hierdoor zul je patronen herkennen en begrijpen waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert.
 • 10 video’s met verschillende sessies en ademoefeningen waarmee je jezelf direct in een andere gemoedstoestand kunt brengen.
 • Een online omgeving met diverse oefeningen.
 • Mails met opdrachten, ondersteuning, herinneringen en feedback, alles om jou optimaal te ondersteunen.
 • 1 jaar toegang tot alle onderdelen van de online omgeving.

Aan het einde van dit traject:

 • Plan je moeiteloos tijd voor jezelf in, zonder vervelende schuldgevoelens, en stuur je iedereen de deur uit wanneer jij wat tijd voor jezelf wilt hebben.
 • Je trekt je minder aan van ‘wat anderen ervan vinden’ wanneer je ‘nee’ zegt, en je bent minder bezig met de mening van anderen.
 • Je geeft je grenzen aan en laat niemand meer ongewenst je vrije tijd afnemen.
 • Na dit traject geef je heel duidelijk je grenzen aan en je spreekt je net zo makkelijk uit tegen je partner, kinderen en familie als tegen je collega’s.
 • Je voelt je niet meer verantwoordelijk voor de hele wereld want die tijd is geweest!

De waarde van dit traject is 1150,-  maar jouw investering is nu 885,- inclusief btw.

Wil je eerst kijken of we een match zijn? Geen probleem, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost me dit?

We spreken elke 4 weken af voor een persoonlijke sessie (via zoom of live in Blokker), deze sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Daarnaast kun je de video’s en opdrachten doen wanneer het jou het beste uitkomt. Het traject bestaat uit oefeningen in voelen en ervaren, veel praktische tools en alleen waar het nodig is korte stukjes theorie.

Waarom duurt het traject 4 maanden?

Dit traject is opgebouwd uit verschillende elementen die allemaal samen zorgen voor verandering in je denken, voelen en doen. Om alles goed te implementeren heb je die tijd ook nodig. 

Kan ik dit traject vergoed krijgen van mijn werkgever?

Steeds meer mensen krijgen het traject vergoed via hun werkgever via een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of via een opleidingsbudget. Een werkgever is erbij gebaat als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven.

Mocht dat bij jouw werkgever ook het geval zijn dan kan ik je vrijblijvend een beknopt overzicht/offerte doorsturen van het traject om zelf de aanvraag in te dienen. Ga je het traject aan dan betaal je het bedrag eerst zelf en krijg je daarna een factuur om eventueel te declareren op je werk (of we starten zodra de factuur is betaald).
Zowel op de offerte als op de factuur komt alleen de term ‘coachingstraject’ te staan.
Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je het traject via een factuur betalen en dit als zakelijke kosten aftrekken.

Kan ik dit traject ook geheel online volgen?

Dat is prima mogelijk, de coachingsessies kunnen we indien gewenst via zoom inplannen.

Ik weet nog helemaal niet wat ik wil, heeft dit traject dan zin?

Vertrouw erop dat je gedurende het traject steeds duidelijker krijgt wat voor jou belangrijk is.

Wanneer moet ik dit programma niet volgen?

Als je door iemand ‘wordt gestuurd’ maar zelf daar geen behoefte toe voelt, als je niet naar je eigen aandeel wil kijken en/of absoluut niet over gevoelens wilt praten.

Waarom een traject en geen losse sessies

Om echt een verandering in te zetten die blijvend is dan is een losse sessie als een one night stand. Het kan leuk zijn en interessant, het kan wat bij je los maken maar echt je leven veranderen doet het vaak niet. Met een traject maak je een belofte aan jezelf om er helemaal voor te gaan wat zorgt voor meer commitment.

Wanneer start het traject

Zodra je aanmelding en betaling binnen is plan ik samen met jou de individuele afspraken in. Je krijgt een week voor onze eerste afspraak alvast toegang tot de eerste online les. Elke week komt er een nieuwe les voor je vrij. Alle lessen blijven staan zodat je een jaar lang nog toegang heb tot de video’s.

Hoeveel begeleiding zit erbij?

Bij de Plus+ versie zitten 5 persoonlijke afspraken (duur tussen de 60 – 90 minuten).
Ook kun je via de online omgeving berichtjes sturen waar ik zo snel mogelijk bij je op terug kom.

Reactie deelnemer
LCP traject

Door de karakteranalyse heb ik veel inzicht gekregen in het waarom ik bepaalde patronen heb.

Ik heb geleerd meer rust en tijd voor mezelf te maken en haalbaardere doelen te stellen.

De ademcoaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren. De LCP training heeft me bewuster gemaakt en veel inzichten gegeven.

Astrid

Bekijk hier alle reviews

Review deelnemer
LCP traject

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de ademcoaching heeft mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.

Het karakterprofiel heeft me mezelf laten zien, veel herkenning en eyeopeners over wie en wat ik ben.

Zo blij mee. Ik probeer het advies toe te voegen in mijn dagelijkse leven en heb het gevoel dat het duidelijk zijn effect heeft.

Voor de toekomst blijf ik doorgaan op deze weg, ik heb er zin in en ga zelf ook weer een opleiding volgen.

Het kiezen voor mijzelf en niet voor mijn omgeving geeft duidelijk innerlijke rust.

Kitty