Karakterprofiel

Kom in balans van binnen en van buiten door middel van meer inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen

Karakterprofiel

Kom in balans van binnen en van buiten door middel van meer inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen

nine star ki elementen leer

Ontdek wat jij nodig hebt!

Een karakterprofiel is interessant om er achter te komen waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen in dit leven. Waar ben je goed in en waar kun je je nog in verbeteren. Deze zelfkennis kun je gebruiken op alle vlakken van je leven, denk dan aan je functie op je werk, je partner keuze, hoe je met andere mensen omgaat. En wat dacht je van voor jezelf zorgen en de voeding die je nuttigt?

Je gaat ook patronen herkennen, waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. Een karakterprofiel helpt jou inzicht te krijgen in jouw persoonlijke levenslessen en het laat jou aan de hand van je elementen zien wie je bent, wat je kan en hoe je je naar de buitenwereld neerzet.

Een Nine Star Ki karakterprofiel geeft ook aan wat je nodig hebt om bestaande patronen te doorbreken en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Uit mijn eigen karakterprofiel blijkt bijvoorbeeld dat ik helemaal in mijn element kom met koken als ik gestresst ben, nou dat is zeker herkenbaar. Ook heb ik door de analyse inzicht in welke activiteiten zoals bewegen en hobby’s me voeden en welke juist mijn energie opslurpen omdat ze niet bij me passen.

Hoe het werkt

Aan de hand van jouw geboortedatum maak ik een persoonlijke karakterprofiel. Op dat moment hoef ik nog geen achtergrondinformatie van je te ontvangen.

Jouw karakterprofiel geeft je informatie over jouw persoonlijkheid, je sterke kanten en je verbeterpunten, je talenten en je valkuilen. Daarbij maak ik een advies op maat hoe je meer in balans kan komen.

Tijdens een persoonlijk gesprek (live, online of telefonisch) bespreken we deze analyse en kunnen we er nog dieper op ingaan.

AdobeStock_85250587 (1)

Reactie van Quirina Rood:
Ik was nieuwsgierig naar de Nine Star Ki analyse, ik vind dit soort dingen leuk om ervan te leren en om te zien wat het me brengt. Ik vond het heel interessant. Het is veel informatie wat ik goed om me in moest laten werken. Ik lees het af en toe nog weer door omdat ik toch weer dingen vergeet. Veel dingen kloppen. Ik neem (naar aanleiding van het advies) nu ook meer ontspanning en probeer naar een sauna te gaan en nog wat dingen op te volgen die erin stonden. Ik vind het knap dat je dit uit een geboortedatum tevoorschijn kan toveren en leuk om terug te lezen.

Ademcoaching (Hoorn) is super krachtig, direct positief resultaat fysiek, mentaal & emotioneel. Stress en spanning verminderen, vastgezette blokkades verdwijnen.

KARAKTER ANALYSE & COACHINGSGESPREK

Jouw investering voor een karakterprofiel is € 135,-

Je ontvangt hiervoor een compleet uitgewerkte analyse met persoonlijke uitleg waarbij we, mocht er wat boven komen, eventueel meteen de diepte in kunnen gaan.

Je kunt een afspraak inplannen door te mailen naar evelina@lcp.nl.