Interactieve lezing

Evelina geeft interactieve lezingen door het hele land. De lezing “de kracht van kiezen” is een inspirerende lezing en laat mensen nadenken over de keuzes die je kunt maken in het leven.

Interactieve lezing

Evelina geeft interactieve lezingen door het hele land. De lezing “de kracht van kiezen” is een inspirerende lezing en laat mensen nadenken over de keuzes die je kunt maken in het leven.

Kiezen voor jezelf is de eerste stap naar geluk!

“De kracht van kiezen”

In deze interactieve lezing krijg je tips & tricks mee over hoe je zelf beter kunt leren kiezen

Evelina behandeld waarom het belangrijk is om te kiezen en wat je nu tegenhoudt hierin, zowel in je priveleven als tijdens je werk.  Op een luchtige en toegankelijke manier en met veel interactie deelt Evelina haar inzichten met de zaal.

Deze lezing is geen saaie presentatie maar bevat onder andere kleine oefeningen, beweging en laat je meedenken. Daarnaast deelt Evelina veel persoonlijke voorbeelden en praktische tools.

If Nothing Ever Changed, There Would Be No Butterflies

03042019_zakelijk_yogaloft_riancahouthuijsenphotography-120

Over Evelina Zinger

Evelina Zinger is coach, spreker, trainer en voedingsdeskundige. Ze is toegankelijk en energiek en wil graag inspireren tot meer geluk, wijsheid en een mooier leven door je opnieuw te laten kijken naar je gedachten.

Sta jij zelf aan het roer en leef je het leven wat jij wilt? Sta jij stil of ontwikkel jij jezelf ook nog steeds door tot wie jij wilt zijn? Evelina’s boodschap bevat eyeopeners, een andere kijk op dagelijkse dingen en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Door de verrassende oefeningen en praktische inzichten zal deze lezing nog lang nasudderen.

Als LCP trainer begeleid Evelina groepen voor persoonlijke ontwikkeling en de juiste keuzes maken en geeft ze ook 1 op 1 coachingsessies.

De lezing “de kracht van kiezen” staat voor:

  • Een inspirerende positieve lezing.
  • 45 minuten tot 1,5 uur vermaak.
  • Ruimte voor uitbreiding met oefeningen op maat.

Tarieven

Voor een lezing hanteren we twee verschillende tarieven; Een commercieel tarief voor commerciële bedrijven en een niet-commercieel tarief voor vrouwennetwerken en ander minder commerciële organisaties.

Alles daartussen bespreken we het liefst persoonlijk.

Neem contact op via onderstaande gegevens om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Stuur de mail evelina@lcp.nl
06 – 21166760

 

Duur lezing:
In overleg
(van 45 min tot 2 uur)

Opstelling:
Theateropstelling of in een kring, met of zonder podium

Benodigdheden:
Bij grote groep (v.a. 75 personen) een microfoon en geluidsset