fbpx

De bewezen methode voor een stressvrij leven!

Deze videotraining Ademhaling & Stress wordt gegeven door ademhaling en stress expert Evelina Zinger. Met haar jarenlange ervaring in ademhalingscoaching en stressverlichting heeft ze al honderden mensen geholpen hun levenskwaliteit te verbeteren.

Deze videotraining bestaat uit de volgende ademsessies:

ademsessie
  • 1: Progressieve spierontspanning
  • 2: Van stress naar relax
  • 3: Cocon ademhaling
  • 4: Slow breathing
  • 5: Verbonden ademen
  • Bonus: Vinger ademhaling

Deze ademhalingstraining omvat video’s met diverse ademsessies en oefeningen om stress te ontladen. Profiteer nu nog van de tijdelijke actieprijs voor €37,- i.p.v. €147,- en krijg een jaar lang toegang tot alle ademhaling en stress content.


Klein stukje theorie:

Reviews deelnemers LCP traject:

— Astrid

“De adem coaching vind ik heel bijzonder en heerlijk ontspannend, het leert me ook beter naar mijn lichaam te luisteren.

— Kitty

“Ik heb de rust in mijzelf weer gevonden, de adem coaching heeft mij geholpen mezelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen. Ik voel me fijner en rustiger.


Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost me dit?

Dit traject met ademvideo’s volg je geheel in je eigen tijd. Het is verdeeld in korte video’s en langere zodat jij zelf het traject kunt indelen afhankelijk van jouw beschikbare tijd. Het advies is om er zeker elke week even voor te gaan zitten. Je hebt een jaar toegang dus als het even tegen zit qua tijdsmanagement dan is dat ook geen probleem.

Wanneer start het traject

Zodra je aanmelding binnen is krijg je toegang tot de online lessen. Vanaf jouw aanmelding wordt er elke dag een les vrijgegeven. Je houdt een jaar lang toegang tot alle video’s.

Voor wie is het geschikt?

Deze ademtraining is geschikt voor iedereen met een of meer van onderstaande klachten, en die bereid is om dagelijks oefenen te doen.
– Je ‘vergeet’ wel eens te ademen als je geconcentreerd bent
– Je voelt je regelmatig gehaast en voelt druk op je borst
– Je bent snel buiten adem als je loopt en praat
– Je ademt zwaar bij inspanning of zelfs in rust op de bank of in bed
– Je hebt vaak het gevoel van ademnood
– Je slaapt slecht en licht te malen en piekeren
– Je voelt je gespannen in je lijf

Werkt dat wel zo online?

Ja zeker, het mooie is dat je het geheel in je eigen tijd en omgeving kunt volgen. Maar het is wel aan jou om het ook te doen. Mijn advies is ook om het echt in te plannen. Mocht je toch meer behoefte hebben aan individuele begeleiding dan kan dat altijd nog (live in Blokker of online via zoom).