fbpx

Zomer aanbieding

Waarom ik nog steeds verliefd ben en op wat…

Laatst vroeg een collega me: “Ben je nog verliefd op je bedrijf? En zo ja, op welk product dan?”

Zonder twijfel! Het coachingstraject is mijn grote liefde 💗. Elke keer als ik erover praat, voel ik hoe mijn enthousiasme losbarst.

Dit traject bevat alles van mezelf en omdat het individueel is ligt niets vast maar kunnen we ingaan voor wat er op dat moment speelt.

Natuurlijk zit er een rode draad in qua tools en inhoud, maar om het metaforisch te houden: of het breiwerk meer naar links of naar rechts gaat, dat ontdekken we pas tijdens de sessies zelf .

Het traject vormt zich rond een persoonlijke vraag en vaak is het uiteindelijke antwoord heel anders dan wat je aanvankelijk verwachtte.

Om een concreet voorbeeld te geven: een klant kwam bij me met symptomen van stress zoals slecht slapen, wakker schieten met een hoofd vol to-do lijstjes, een razend hart op momenten van rust, en niet kunnen genieten van een film of boek omdat haar lichaam niet kon ontspannen. Thuis was haar humeur ook niet geweldig, en ze herkende zichzelf niet meer. Ze vroeg zich af wat ze kon doen, omdat alle stressfactoren bij haar leven leken te horen.

Stressontlading is een belangrijk onderdeel van ademoefeningen, dus de weg naar mijn praktijk was logisch. Met een enkele ademsessie kun je namelijk al veel bereiken maar dat blijft symptoombestrijding als je niet verder kijkt dan de stress zelf ontladen.

Daarom hou ik zo van de trajecten. De ingang is vaak ‘stressreductie’ maar hoe we dat gewenste resultaat bereiken ligt nog open. Dat gaat van praktische zaken (delegeren, ergens mee stoppen, ontdekken waar je blij van wordt) tot het achterhalen waarom je zoveel op je neemt of denkt dat jij alles moet doen.

Bij deze dame ontdekten we tijdens een sessie dat ze de overtuiging had dat ze ‘altijd voor iedereen klaar moet staan en helpen om aardig gevonden te worden’. Die overtuiging zorgde ervoor dat ze alles op zich nam omdat ze dacht dat het haar iets bracht: ‘aardig gevonden worden’.

Het mooie is dat als je de overtuiging waarom je iets doet hebt gevonden, je kunt zien hoe dit als een rode draad door je leven loopt. Je ziet bijvoorbeeld hoe je, terugkijkend, veel dingen naar je toe hebt getrokken omdat je dacht dat anderen je anders niet leuk zouden vinden.

En het beste van alles: je kunt ermee stoppen. Dat vind ik bijna magisch, die rode draad kun je gewoon door knippen!

Snap je nu waarom ik zo verliefd 😍 ben op mijn coachingstraject? Het blijft altijd een verrassing hoe een sessie verloopt en achteraf blijkt dat het precies was wat nodig was!

Ik combineer het traject met een reeks (adem)video’s waarmee je thuis aan de slag kunt zodat we tijdens de coachingsessies samen verder gaan met waar je tegenaan loopt.

Voel jij dat er bij jou ook winst valt te behalen, maar ben je te druk of moe om iets te veranderen? Dan help ik je graag. Je kunt mij niet blijer maken!

En omdat de zomer net begonnen is, vind ik dat een zomerdeal 😎 nog best kan! Als je deze zomer wilt gebruiken om aan jezelf te werken, ben je van harte welkom.

Win-win!

Voor mij een ‘win’ omdat ik in de rustigere zomermaanden mijn tijd kan vullen met dingen waar ik blij van word (de afwisseling van trajecten en mijn zomerworkshops op camping Røstig). 

En een ‘win’ voor jou omdat je profiteert van een lekkere korting.

Dit traject helpt je ontdekken wat je echt wilt, oude overtuigingen los te laten en je gedachten te resetten. Een perfecte manier om de zomer te benutten voor persoonlijke groei en ontwikkeling 🤲.

Zomeraanbod:

💥 Plan 2 of 3 van de 5 afspraken in juli en augustus.
💥 Speciaal zomertarief: €550 in plaats van €885.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met me op om je plek te reserveren. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

0 reacties op “Zomer aanbieding”