fbpx
Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Mijn aanbod

Hier vind je de verschillende cursussen die ik aanbied. Om kennis te maken kun je beginnen met de gratis mini cursus ‘Creëer rust in je hoofd met je adem’.

Het ‘En nu IK’ traject is beschikbaar in 2 varianten. De online versie die je geheel in je eigen tijd kunt volgen met begeleidende video’s en opdrachten die je in de online omgeving kunt vinden, of in combinatie met live coaching (in mijn praktijk in Blokker of online).

 • Videotraining adem & chakra’s

  Videotraining adem & chakra’s

  Een combinatie van ademwerk met visualisatie en de chakra’s

 • Videotraining adem & stress

  Videotraining adem & stress

  Deze training bestaat uit 5 video’s met verschillende ademsessies en oefeningen die jou gaan helpen om stress te ontladen. Je houdt een jaar lang toegang tot alle video’s.

 • gratis module

  gratis module

  Dit is wat ik met je ga delen: Video 1: Observeren Hoe staat het met jouw adem? Deze oefening is een belangrijk startpunt én tool om je adem tot rust te brengen. Video 2: Ontstressen Het leven kan soms zo simpel zijn! Ik laat je ervaren hoe je heel eenvoudig spanning en stress weg kunt……

 • Video training adem

  Video training adem

  Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen. Volg geheel in je eigen tijd deze ademtraining met 10 verschillende sessies.

 • En nu IK traject

  En nu IK traject

  Moeiteloos voor jezelf kiezen en je niet meer verantwoordelijk voelen voor de hele wereld. Zou dat niet fijn zijn? Bij deze versie zitten 5 individuele live coaching sessies.

 • Videotraining ademwerk

  Videotraining ademwerk

  10 ademvideo’s voor elk moment van de dag. Elke video begint met een korte uitleg en daarna een praktisch gedeelte. Je bent er vrij in om de video’s door elkaar te volgen.

 • Gratis Rust & Ruimte

  Gratis Rust & Ruimte

  Creëer door 3 korte video’s eenvoudig rust in je hoofd. Ik leer je hoe ook jij ruimte voor jezelf kunt creëren in slechts een paar ademhalingen.

 • En nu IK traject (online versie)

  En nu IK traject (online versie)

  Moeiteloos voor jezelf kiezen en je niet meer verantwoordelijk voelen voor de hele wereld. Zou dat niet fijn zijn? Deze versie kun je geheel in je eigen tijd volgen.