Chakra Journey ♡ Breath & Sound

Tijdens deze speciale workshop brengen we door middel van onze aandacht, muziek, geur en een diepe maar, zachte verbonden ademhaling de chakra’s op één lijn.

Aanmelden

Chakra Journey ♡ Breath & Sound

Tijdens deze speciale workshop brengen we door middel van onze aandacht, muziek, geur en een diepe maar, zachte verbonden ademhaling de chakra’s op één lijn.

Aanmelden

Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch te voelen? Mocht je dat gevoel even kwijt zijn dan kan je adem je daar weer naar terug brengen.

Ontdek en ervaar een unieke reis door de 7 hoofdchakra’s in je lichaam. Chakra’s zijn vibrerende energetische centra die in ieder van ons bestaan. Je balans van deze energiecentra is essentieel voor onze gezondheid, relaties en spirituele vervulling.

Effecten van het verbonden ademen:

✅ Spanning en stress neemt af
✅ Totale ontspanning en vrij gevoel
✅ Adem kan weer vrij stromen
✅ Boost voor je immuunsysteem

De manier van ademen die we gaan toepassen is meer dan alleen een oefening om dieper te ademen. Het ademwerk omvat een breed scala aan voordelen op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. Deze ademhalingstechniek kun je zelf ook inzetten als hulpmiddel om jezelf tot rust te brengen en tegelijkertijd je immuunsysteem een boost te geven.

Details ademworkshop

– Stukje theorie over chakra’s en ademwerk;
– Korte oefeningen voor thuis;
– Volledige verbonden ademreis door alle chakra’s;
– Napraten met thee & lekkers.

Je leert technieken die je ook zelf kunt inzetten om je (belemmerende) gedachten meer naar de achtergrond te laten verdwijnen, stress te verminderen en meer in contact te komen met je lichaam.

  • Duur: circa 2,5 uur
  • Locatie de Loft, Gildeweg 2 Blokker
  • Inclusief thee & lekkers
  • Max. 10 deelnemers

Je hebt geen ervaring nodig en genoeg gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Wil je erbij zijn vul het formulier in en je ontvangt een bevestiging. Nog vragen?

Stuur een mail

Aanmelden

Ademworkshop: Chakra Journey ♡ Breath & Sound

No food or drug will ever do for you what a fresh supply of oxygen will – Tony Robbins